Noorse Olympiër gaat viral vanwege deze muffins

Celebs door Maya Luz

Wie houdt er nou niet van een goede chocolade muffin? Nou een van de sporters die meedoet aan de Olympische Spelen is er wel heel erg dol op. Een Noorse zwemmer gaat viraal op TikTok vanwege zijn liefde voor de baksels. Dit moet je erover weten.

Lees ook: Drama: Simone Biles haalt uit naar mede-turnster

Do you know the muffin man?

Tijdens de Olympische Spelen draait alles natuurlijk om de sport en de medailles, en om chocolade muffins. Een van de sporters is viral gegaan op TikTok vanwege zijn liefde voor de muffins die worden geserveerd in de foodhall in het Olympisch Dorp. Het gaat om de Noorse zwemmer Henrik Christiansen. Door zijn virale TikToks over de muffins heeft hij zichzelf inmiddels uitgeroepen tot 'the muffin man'. De zwemmer, die meedoet aan de 800 meter en 1500 meter freestyle bij de mannen, heeft meerdere video's over zijn nieuwe comfortfood gemaakt. Zijn video's doen het ontzettend goed op het platform en krijgen miljoenen views. In de reacties onder video's die een keer niet over zijn cake obsessie gaan, wordt hier massaal naar gevraagd door kijkers.

@henrikchristians1

Viral door muffins

Christiansen is niet de enige Olympiër die een obsessie heeft ontwikkeld voor de met chocolade gevulde lekkernijen. Meerdere sporters hebben inmiddels video's geplaatst die inhaken op de trend die de Noorse zwemmer is gestart. De sporters gaan op jacht naar de lekkernij om het zelf te kunnen proeven en te kunnen reviewen. Als een sporter zo geobesedeerd is met die muffin, dan moet 'ie wel heel lekker zijn toch? Daarnaast maken sporters video's waarin ze Christiansen een muffin komen brengen of dat ze er eentje meenemen naar het gebouw waar de Noorse sporters verblijven. Op deze manier bouwt Christiansen een levensvoorraad op!

@henrikchristians1

Eten in het Olympisch Dorp

Parijs staat bekend om lekker eten. Het is dan ook niet gek dat de atleten die meedoen aan de Spelen in de stad heerlijke Franse cuisine voorgeschoteld krijgen. In het Olympisch dorp bevindt zich een grote dining hall waar de atleten kunnen ontbijten, lunchen en dineren. Het cafetaria bestaat uit zes verschillende secties. Zo is er een speciale sectie voor Frans eten en een sectie met Aziatische gerechten. Daarnaast is er ook een complete sectie toegewijd aan halal eten. Ook kunnen de atleten in het Olympisch dorp genieten van traditionele Franse broodjes zoals croissants en baguettes. Er is hiervoor een speciale boulangerie! Als je in Frankrijk bent moet er natuurlijk brood gegeten worden!

@oldmarriedolympians