Riverdale is voorbij, maar KJ Apa kan de serie nog niet loslaten

Celebs door Maya Luz

Jarenlang konden we genieten van de unieke serie Riverdale. De serie finale ligt al een tijdje achter ons, maar een van de acteurs kan de CW serie toch nog niet helemaal loslaten. KJ Apa denkt blijkbaar nog 24/7 aan de serie!

Lees ook: Demi Lovato heeft spijt van hoe ze omging met haar mede-Disneysterren

KJ Apa mist Riverdale

Riverdale ster KJ Apa is momenteel druk met het promoten van zijn film One Fast Move. Toch ziet het ernaar uit dat de acteur zijn rol als Archie in Riverdale nog niet volledig achter zich kan laten, zo bleek uit een interview met Elite Daily. De finale van Riverdale is al een tijdje geleden uitgezonden, maar Apa denkt nog dagelijks aan de serie. In One Fast Move acteerde KJ samen met actrice Maia Reficco die je misschien kent van de Pretty Little Liars spin-off serie Original Sin. Een leuk feitje over deze serie is dat het zich afspeelt in hetzelfde universum als Riverdale. Tijdens het interview kreeg Apa de vraag of hij ooit weer in de rol van Archie Andrews zou willen kruipen. Hier hoefde hij niet lang over te twijfelen, zijn antwoord was een hele enthousiaste ja. “I miss Riverdale. I miss everyone on that show. Not a day goes by where I don’t think about it.”

Komt er ooit een spin-off?

Twee jaar geleden voorspelde actrice Camila Mendes, die Veronice speelde in Riverdale, al dat de acteurs de serie zouden gaan missen. Ze zei toen al dat de acteurs wel klaar waren voor iets nieuws en dat zij en de serie uit elkaar gegroeid waren. Maar hier voegde ze aan toe dat alle acteurs ongetwijfeld verdrietig zouden zijn als de serie zou eindigen, en dit is in ieder geval voor KJ Apa zeker waar. In het interview vertelde Apa dat hij nog steeds contact heeft met zijn mede-acteurs uit de CW serie."We all love each other", vertelde hij. “We’ll probably be 80 years old and still have this bond, even if we haven’t spoken to each other. I would die for every one of them. Truly, I would.”

Maar zou er dan ooit daadwerkelijk een moment komen waarop KJ Apa weer in de rol van Archie Andrews zou kruipen? De mogelijkheid voor een cameo in Original Sin is zeker aanwezig. Maar als hij ooit weer Archie gaat spelen, heeft KJ wel een voorwaarde: hij wil zijn haar niet meer hoeven verven. En aangezien hij zes jaar lang zijn haar rood moest verven voor de rol, is dat zeker niet gek.