Demi Lovato heeft spijt van hoe ze omging met haar mede-Disneysterren

Celebs door Maya Luz

Demi Lovato omarmt haar verleden, zowel de goede kanten als de slechte kanten. In een recent interview vertelde ze dat ze spijt heeft van hoe ze andere mensen behandelde toen ze een Disney Channel ster was.

Lees ook: Adele gaat viral door wardrobe malfunction in München

Demi Lovato heeft spijt

Demi Lovato begon haar acteer carrière al vrij vroeg. Ze speelde in de Disney Channel serie Sonny With A Chance en de Camp Rock films. Tijdens deze periode ontwikkelde Lovato problemen met drugsgebruik en haar mentale gezondheid, zo vertelde ze aan The Hollywood Reporter. “I think about people in the wardrobe department on my TV show because I’d go in there in bad moods all the time, and I worry about guest stars that came on or the other actors or the people during Camp Rock 2,” Ze voegde toe dat het makkelijk is om haar gedrag goed te praten doordat ze zo jong was en veel pijn had, maar dat ze alsnog spijt heeft. Dit is spijt dat ze altijd met zich mee zal dragen, vertelde ze in het interview.

De relatie tussen Demi en haar mede-sterren

Demi Lovato is momenteel bezig met het maken van een documentaire genaamd Child Star. In deze docu zullen interviews te zien zijn met verschillende beroemdheden die al vroeg in de spotlights kwamen te staan zoals Drew Barrymore en JoJo Siwa. Een van Demi's co-sterren uit haar Disney periode zal ook meewerken aan de docu: Alyson Stoner. Alyson is de enige co-ster van Demi die wilde meewerken aan de documentaire. Volgens The Hollywood Reporter twijfelde Stoner over hun deelname aan de documentaire omdat het samenwerken met Demi volgens hen erg uitdagend was, en niet op een goede manier. Voordat de camera ging draaien hebben de twee acteurs dan ook een gesprek hierover gevoerd. Dit zou volgens Stoner erg "healing" zijn geweest.

Tijdens het interview voor de documentaire ging Stoner in op het gedrag van Lovato op de set van Camp Rock 2.  “I remember a sense of walking on eggshells.” Volgens Stoner was er vaak angst dat Lovato zou ontploffen. Demi gaf aan dat ze zich hier weinig van herinnert. “I think I’d passed the threshold of what I could withstand emotionally and physically.” Ook vertelde ze dat ze niet wist dat het zijn van een kindster zou traumatisch kon zijn. Eerder sprak Demi zich ook al uit over het zijn van een kindster.  “It’s too much pressure. There’s an absence of childhood that you never get to experience. It makes things confusing because you develop problems from that experience, whether it’s addiction or trust issues or financial stress. It follows you into adulthood.”