Adele gaat viral door wardrobe malfunction in München

Celebs door Maya Luz

Adele is momenteel bezig met haar reeks optredens in München. De optredens vinden in de buitenlucht plaats, en soms heeft het weer andere plannen dan wij zelf. Dit zorgde tijdens een van de shows voor een grappige wardrobe malfunction waar de zangeres viral mee gaat.

Lees ook: Dit nummer wil Adele nooit meer hoeven zingen

Zingen in de regen

Zangeres Adele treedt tien avonden op in het Duitse München. Op 14 augustus was ze alweer op de helft van de concertreeks in de Messe München Arena waar ze optreedt voor maar liefst 80.000 fans. Het ding is alleen, arena's hebben meestal geen dak en dat is in München ook het geval. De zangeres kan dus te maken krijgen met allerlei weersomstandigheden en op 14 augustus stond Adele te zingen in de regen. Dit was natuurlijk geen probleem voor haar, the show must go on. Een dingetje: ze moest even andere schoenen aan. Om te voorkomen dat ze uit zou glijden op haar hakken, trok Adele aan paar gympen aan.

Oeps, je veter zit los

Schoenen met veters brengen een risico met zich mee, de veters kunnen los komen te zitten. En ja, ook Adele zal dus weleens haar veters moeten strikken. Dit is precies wat ze deed tijdens haar show toen ze zag dat haar veters los waren gekomen. De zangeres boog voorover om haar veter te strikken en besloot om met haar billen te schudden terwijl ze dit deed. Dit zorgde voor luid gejuich vanuit het publiek. Ook haar verloofde, Rich Paul, kon lachen om het dansje van zijn partner. Hij postte erover op X: 'The show must go on!'

fout in embed: media provider niet ondersteund

Even later maakte Adele nog grapjes naar haar cameraman die tijdens het concert iets te vaak de camera op de gympen van de zangeres richtte. "Get your camera off my trainers! Who just said 'nice shoes'? Stop making fun of me!" Ze ontving ook veel lof van fans omdat ze gewoon doorging met optreden in de harde regen. Sommige fans vonden het optreden hierdoor juist nog specialer.

Adele in München

Adele is al goed onderweg met haar Duitse residency. Tijdens de concertreeks gaat de zangeres vaker viral vanwege de dingen die ze zegt tijdens haar shows, de grappige dingen maar ook de emotionele dingen. Zo gaf ze eerder aan dat ze het nummer 'Chasing Pavements' liever niet meer wil zingen omdat ze zichzelf als een 19-jarige vindt klinken. Ook werd de zangeres tijdens een van haar shows ten huwelijk gevraagd door een fan. Jammer genoeg voor de fan moest de zangeres het verzoek afwijzen aangezien ze al verloofd is. “I can’t marry you because I’m already getting married, so I can’t. But I appreciate it very, very much.”