Joop uit B&B Vol Liefde heef zijn eigen koffielabel: Joop's Roast

Media door Zita

Als je B&B Vol Liefde kijkt, dan heb je het spektakel bij Anja zeker meegekregen: Joop die op bezoek kwam bij Anja en zijn eigen koffiezetapparaat meenam. Want ja, goede koffie in de ochtend in natuurlijk wel een must. Koffie Lovers uit Noordwijkerhout heeft nu een nieuwe koffielijn: Joop’s Roast.

Joop’s Roast

Koffie Lovers, dé specialist in premium koffie, heeft een unieke blend ontwikkeld die Joop al vele jaren drinkt. Joop ken je misschien wel uit de afleveringen van B&B Vol Liefde. Hij nam zijn professionele koffieapparaat mee en wilde zijn eigen territorium afbakenen bij het koffiehoekje. Anja was hier alleen niet geheel tevreden mee, want ze was nogal gesteld op haar eigen, ouderwetse filterkoffie.

Lees ook: Oh nee! Joop toch teleurgesteld thuis na B&B Vol Liefde

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Meer op Instagram

Liefde en passie voor koffie

Zoals we in de aflevering al konden zien, heeft Joop enorm veel liefde en passie voor de koffie die hij drinkt. Zelfs zo veel, dat hij zijn eigen koffieapparaat heeft meegenomen uit Nederland. Joop zegt over de koffie: "Ik ben al jaren vaste klant bij Koffie Lovers en toen kwam fotograaf Dick van der Lecq -die mij onlangs portretteerde- met het idee om met hen een eigen koffiemerk te lanceren. Koffie Lovers was meteen enthousiast!".

"Met Joop's Roast willen we niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook de geest van gezelligheid en verbinding overbrengen," zegt oprichter Rik Oostdam van Koffie Lovers. "Net zoals Joop in het programma zijn liefde en passie deelt, willen wij dat onze klanten kunnen genieten van koffie die gemaakt is met dezelfde toewijding." 

Lees ook: Joop uit B&B Vol Liefde zet koffie met deze prijzige machine

Anja en Joop

Joop kwam als eerste man over de vloer bij Anja in Frankrijk. Ondanks dat Joop direct wist dat hij stapelverliefd was op Anja en hij vol voor haar wilde gaan, was dit helaas niet wederzijds. Sterker nog, Joop zat al vrij snel in de irritatiezone bij Anja. De emmer raakte steeds voller, waardoor Joop op een gegeven moment zelf besloot om te vertrekken.

B&B Vol Liefde

Inmiddels zijn we al bijna over de helft met de afleveringen van B&B Vol Liefde *sad smileys*. Er zijn bij elke B&B eigenaar al meerdere mensen langsgekomen en bij de één zit er meer liefde in dan bij de ander. Hoe het uiteindelijk allemaal afloopt, daar moeten we nog even op wachten. Op 12 september in de reünie te zien en we kunnen niet wachten tot de uitkomst van welke stellen wel en niet bij elkaar zijn.