Dít wordt de hoofdpersoon in Bridgerton seizoen 4

Media door Anne-Fleur

Zolang geleden is het nog helemaal niet dat seizoen drie van de populaire Netflixserie Bridgerton uitkwam. Het seizoen kwam in twee delen en de kans is groot dat je als fan beide delen heerlijk hebt gebingewatched. We kunnen daarom al helemaal niet meer wachten totdat het vierde seizoen er is, al duurt het - Netflix kennende - misschien wel een jaar of twee. Het lange wachten gaat sowieso worth it zijn, want dít is de nieuwe hoofdpersoon in seizoen 4.

Lees ook: Dit is waarom Bridgerton zo populair is op Netflix

Bridgerton seizoen 4

Daphne en Simon; Kate en Anthony; Colin en Penelope, de eerste drie seizoenen van Bridgerton waren geweldig. Vandaar dat we ook met smart wachten op een vierde reeks. We hebben in de afgelopen jaren gezien dat elk seizoen weer anders is, dus we zijn ontzettend benieuwd hoe dat in het vierde seizoen gaat zijn. Omdat de serie zo populair is, is Netflix altijd erg voorzichtig met teasers, trailers en andere eventuele spoilers, om het nieuwe seizoen zo interessant en exciting mogelijk te houden. Wat we inmiddels wel al weten, is wie van de Bridgerton-familie de hoofdpersoon gaat zijn in het nieuwe seizoen.

Benedict Bridgerton

Grote fans en boekenfanaten wisten het misschien al: in het vierde seizoen van Bridgerton wordt het leven van Benedict Bridgerton uitgelicht! Benedict is een van de Bridgerton-broers en menig kijker beschouwt de knapperd als favoriet. Er zal namelijk een gemaskerd bal plaats gaan vinden, en de bachelor gaat daar zijn geliefde tegenkomen. Maar... ze is natuurlijk gemaskerd, en hij weet helemaal niks van haar. Netflix was ook al zo vriendelijk om een heuse teaser met ons te delen. We can't wait!

Meer op Instagram

Releasedatum Bridgerton seizoen 4

Hoewel we al gezegend zijn met een teaser en nieuw hoofdpersoon, weten we helaas nog niets over een releasedatum. We verwachten dat het lang zal duren, aangezien het eerste seizoen in december 2020 uitkwam. Inmiddels zijn we drie seizoenen en bijna vier jaar verder. Hopelijk gunt de serie ons snel wat afleveringen, maar het is ook begrijpelijk dat kostuumdrama's zoals deze meer tijd kosten. Wat dacht je van het organiseren van alle gala's? Gelukkig kun je in de tussentijd boeken à la Bridgerton lezen of deze fijne films en series die op Bridgerton lijken kijken als je geen genoeg kunt krijgen van de populaire Netflix-serie.

Lees ook: Korsetten zijn in, zo vind je het juiste korset voor jou