Cute! Het derde kindje van Bibi Breijman en Waylon is geboren

Media door Zita

Bibi Breijman was in verwachting van haar derde kindje samen met Waylon. Dat maakten ze afgelopen december bekend. Inmiddels liep Bibi al rond met een grote buik en kwam de uitgerekende datum steeds dichterbij. Het stel is weer ouders geworden: hun zoontje Tjipto Ray Bijkerk is geboren op 14 juli 2024. Hoe cute! Bibi deelt de eerste lieve beelden van haar pasgeboren zoontje op Instagram.

Lees ook: Bibi Breijman open over ongeplande derde zwangerschap: 'Kwam als een cadeautje'

Bibi Breijman en Waylon ouders van derde kind

Wat het geslacht was van hun derde kindje, dat hadden zij nog niet gedeeld. Aan de blauwe muisjes in de Instagram-post van Bibi is te zien dat hun derde kindje een jongetje is. Bibi schrijft onder haar Instagram-post: “14 Juli hebben wij er een spekkoekje bijgekregen, ik ga van ieder laagje genieten. Verliefd op onze kleine Tjip. Het cocoonen is begonnen.” In de video zien we ook beelden van haar dochter Teddy en zoontje Chester, dus hun pasgeboren broertje vasthouden. Zo lief!

In december afgelopen jaar maakten Bibi en Waylon bekend dat ze in verwachting waren van hun derde kindje. Waylon heeft ook nog een kind uit een andere relatie, namelijk de 18-jarige Dylan. Af en toe deelt Waylon leuke beelden van zijn kinderen.

Meer op Instagram

Lees ook: Bibi Breijman in haar nieuwe boek: veel humor om te dealen met heftige periode in haar leven

Tjipto Ray Bijkerk

De naam Tjipto is een naam die je niet vaak in Nederland hoort. Influencer Serena Verbon reageert onder de post van Bibi over de naam: “Tjipto, ouderwetse Indonesische/Indische naam, juist heel cool.” Bibi heeft een Indische vader en is daarmee dus half Indisch. Daarom des te mooier dat ze haar zoontje een Indische naam heeft gegeven. Bibi reageert op Serena: “Hij streed samen met mijn overgrootvader tegen het verschil in rangen. Strijders.”

Zwangerschap Bibi

Bibi haar eerste zwangerschap, de zwangerschap van haar dochter Teddy, ging niet over rozen. Tijdens haar zwangerschap had ze ontzettend veel last van misselijkheid en overgeven en was zelfs even opgenomen in het ziekenhuis. Ook tijdens haar zwangerschap van haar zoontje Tjipto, belandde ze voor de tweede keer in één week in het ziekenhuis. Ze had wederom last van extreme misselijkheid en overgeven. “Dat betekende eigenlijk dat ze op bed ligt, en in dit geval zelfs met sondevoeding,” vertelde Waylon aan radioshow 538.

Lees ook: Bibi Breijman over periode na vreemdgaan Waylon: "voelde me slechte moeder"