Groot verdriet voor S10: 'Kan het niet combineren'

Media door Alyssa

Sad news: S10 en Achraf Koutet zijn uit elkaar. De 23-jarige zangeres, die eigenlijk Stien den Hollander heet, heeft in een interview met &C bevestigd dat haar relatie met de Mocro Maffia-acteur 'recentelijk is uitgegaan'. Echt balen, want ze waren zo cute samen!

Struggles met work-life balance

S10 deelt in het interview dat ze het 'echt heel moeilijk' vindt om haar werk en relatie te combineren. Ze zegt: "Daar ben ik opnieuw achter gekomen. Dat ligt niet aan de ander, maar aan mij en de focus die ik nodig heb om alles goed te kunnen fiksen." Als S10 verliefd is, dan is ze ook echt meteen helemaal verliefd. "Als ik verliefd ben, gaat elk gat in mijn week naar die persoon", vertelt ze openhartig. Maar daardoor merkte ze dat ze de focus op haar werk "een beetje kwijt" was. Ai, dat is wel lastig!

S10 zijn op de eerste plaats

De zangeres heeft al vaker meegemaakt dat er een punt komt in een relatie waarop ze denkt: "Ik kan het niet meer, ik moet weer aan het werk". Ze legt uit: "Mijn leven staat op dit moment gewoon heel erg in het teken van mijn carrière." Het hebben van een relatie naast een succesvolle zangcarrière is dan ook iets wat ze lastig vindt. "Ik ben daar nu nog gewoon niet goed genoeg in. De tijd zal me in de toekomst vast nog gaan leren hoe ik het moet combineren." Een nieuwe relatie ziet de zangeres op dit moment dan ook nog even niet zitten.

Relatie lekker privé gehouden

S10 en Achraf deelden in januari vorig jaar foto's van elkaar via Instagram Stories, maar verder hielden ze hun relatie lekker privé. De twee deden geen interviews samen en plaatsen nauwelijks kiekjes van elkaar op Instagram. S10 zegt daarover: "Dat vonden we stom. We wilden onze liefde een beetje privé houden en volgens mij is dat best goed gelukt."

S10 spreekt zich uit over Eurovisie Songfestival 

Onlangs sprak S10 zich bij Sophie & Jeroen op NPO 1 uit over haar ervaring tijdens het Eurovisie Songfestival. De zangeres, die in 2022 meedeed met het nummer De Diepte, heeft het liedjesfestijn als 'heftig' ervaren. Volgens Stien was de sfeer achter de schermen zo onveilig dat ze destijds een officiële klacht heeft ingediend. Het draaide destijds volgens de zangeres om het gebrek aan respect voor persoonlijke grenzen door enkele backstage-medewerkers bij het Eurovisie Songfestival. AVROTROS, de organisatie achter de Nederlandse inzendingen, bevestigde later dat er inderdaad een melding was gedaan.

Lees ook: Regisseur Europapa doet boekje open: 'Joost Klein schreeuwde tegen assistent'