Kanye West aangeklaagd door ex-assistente wegens seksuele intimidatie

Media door Zita

De Amerikaanse rapper Kanye West is door zijn ex-assistende Lauren Pisciotta aangeklaagd wegens seksuele intimidatie en onrechtmatig ontslag. Kanye zou haar expliciete video’s en sms’jes hebben gestuurd. Oh oh..

Kanye West aangeklaagd door Lauren Pisciotta

Lauren was in juli 2021 de assistente van Kanye. Geen verkeerd baantje zou je denken, want zij kreeg van Kanye een salaris van 1 miljjoes dollar aangeboden. Wow! Wat ze ervoor terug moest geven, was veel flexibiliteit, want ze moest 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar voor hem zijn. Ze hadden een deal gesloten: Lauren had namelijk ook inkomsten via OnlyFans, maar West wilde dat zij dit account verwijderde. In ruil hiervoor zou hij nog eens 1 miljoen dollar boven op haar salaris leggen. “Hij wilde dat ik een ‘God-achtig’ image had.’ Daar paste een OnlyFans account volgens Kanye niet bij.

Lees ook: Heftig! Kardashian-mom Kris Jenner had moeite met opvoeden van zes kinderen: "iedere dag een glas wodka"

Seksuele intimidatie

Ondanks het verwijderen van haar OnlyFans account, stopte de seksueel getinte content niet. Dit keer niet vanaf haar kant, maar vanaf Kanye. Hij stuurde namelijk meermaals vulgaire seksueel getinte berichten naar Lauren. Hij zou in deze berichten heel expliciet zijn seksuele wensen hebben gedeeld. Daarnaast zou hij foto’s en filmpjes van zichzelf naar andere vrouwen hebben gestuurd.

Lauren heeft de rapper aangeklaagd omdat hij onder andere video’s van zichzelf stuurde waarop hij zijn penis aan het betasten was. “Of beelden waarop hij in bed te zien was met andere vrouwen, die ik herkende als modellen voor zijn modemerk. Daarnaast kreeg ik nog heel wat andere pornografische beelden doorgestuurd. Hij viel me ook constant lastig, omdat hij wilde weten hoe groot de penissen van mijn ex-vriendjes waren,” benoemt ze in haar aanklacht. Ook beweert ze dat Kanye gemasturbeerd zou hebben tijdens een telefoongespre én dat hij boos werd omdat Lauren geen dates of seks met hem wilde.

Financiële afspraken

Lauren kreeg, ondanks dat ze alles van Kanye weigerde, een promotie en bijbehorende loonsverhoging naar 4 miljoen dollar. Enige minpunt: hij hield zich niet aan zijn afspraken. Ze werkte voor hem van juli 2021 tot oktober 2022. Kanye wilde haar ontslaan en ondanks dat ze een overeenkomst hadden over de ontslagpremie van 3 miljoen dollar, heeft West haar nooit betaald. Lauren eist nu een compensatie voor de contractbreuk en de onveilige werkomgeving waarin ze werkte voor hem.

Kanye heeft nog niet gereageerd op deze beschuldigingen.