Gaan S10 en Froukje optreden in de Ziggo Dome?

Celebs door Maya Luz

Zangeressen S10 en Froukje zijn op muzikaal gebied een ware match made in heaven. De twee brengen al een tijdje samen muziek uit en treden samen op. En nu teasen ze zelfs een gezamenlijk optreden in de Ziggo Dome!

Lees ook: Georgina Verbaan bewaarde overleden kat in de vriezer

S10 en Froukje in de Ziggo Dome?

Recent waren S10 en Froukje te gast bij radiostation SLAM! In de show van Jarno van der Wielen viel er iets op in de albumcover van de nieuwe single van de twee zangeressen. Op de cover is het duo samen te zien terwijl zo poseren voor een auto. En aan die auto viel fans en van der Wielen iets op. Het kenteken begint namelijk met de letters ZD. En ja, waar zou dat nou voor kunnen staan?

In een filmpje dat de twee zangeressen maakten voor RTL Boulevard gingen ze in op de speculaties. S10 en Froukje begonnen de video door aan te kondingen dat Froukje drie avonden in de AFAS Live heeft uitverkocht en dat S10 ook nog op theatertour gaat. Maar ja, waar stond die ZD nou voor? De twee zangeressen maakten twee verschillende grappende suggesties waaronder 'zien dansen', 'zinderende dames' en 'zaad donoren'. Maar volgens S10 zou het ook zeker voor Ziggo Dome kunnen staan. Ze voegde hieraan toe dat hier optreden zeker iets zou zijn dat ze zouden willen doen. Maar of het echt gaat gebeuren, daarover willen ze op dit moment nog even niks kwijt. "We moeten nog even hard aan de bak en dit is eigenlijk onze boodschap aan jullie." Een directe bevestiging is het dus nog niet, maar het lijkt erop dat de hint zeker met opzet op de cover was gezet.

S10 en Froukje: dream team

De speculaties over het optreden in de Ziggo Dome volgen op de nieuwste single die de twee zangeressen uitbrengen genaamd 'Ik haat hem voor jou'. Dit nummer zal hoogstwaarschijnlijk onderdeel uit gaan maken van het nieuwe album van S10, dat ze recent heeft afgerond. S10 deelde dit nieuws recent met 3FM, en Froukje heeft het hele album al mogen beluisteren.

Eerder werkten de twee zangeressen ook al samen. Zo maakten ze samen het nummer 'Nooit meer spijt' en 'Zonder gezicht'. De samenwerking bevalt de twee artiesten dus zeker goed, want het ziet ernaar uit dat ze elkaar vaker op zullen blijven zoeken in de studio. Het nieuwste nummer 'Ik haat hem voor jou' is een nummer dat ingaat op de vriendschap tussen de twee. Het nieuwe nummer is inmiddels te beluisteren op alle streamingdiensten.