Omg! Bankzitter Milo is waarschijnlijk vreemd gegaan

Media door Luna

100% zeker is het niet, maar er is wel genoeg bewijs. Milo ter Reegen, lid van de bankzitters zou vorig weekend vreemd zijn gegaan in Groningen. Heel veel weten we nog niet, maar een paar dingen wel.

De Bankzitters

Je kent ze waarschijnlijk wel. De grootste YouTube groep van Nederland, de Bankzitters. Dit energieke vijftal maakt video’s over alles en nog wat. Verstoppertjes in grote steden, eetwedstrijden, races, challenges en nog veel meer. De jongensgroep bestaat uit Koen van Heest, Raoul de Graaf, Robbie van de Graaf, Matthyas het Lam en Milo ter Reegen. En over die laatste is vorige week iets opvallends op social media geplaatst..

Juice rondom Milo

Heel social media stond er ineens mee vol. “Milo van de bankzitters is dinsdag vreemdgegaan in een hotel in Groningen.” Tja, dat kan iedereen wel posten natuurlijk.. Toch? Dat vinden vele fans. Ook was het nieuws natuurlijk gelijk te vinden op Juicechannel. Fans gingen dan ook gelijk in de aanval en beschermen de Youtuber. “Dat zou Milo nooit doen“, “ Ze willen gewoon aandacht.” Wordt veel gepost op social media. Zij geloven niet dat Milo dit zou doen. Hij heeft namelijk al 4 jaar een relatie met zijn vriendin, Charlotte. Wel maakt hij vaak opvallende opmerkingen in video’s van het Bankzitters account, maar mensen zien dat vooral als zijn humor.

Wat is er zogenaamd gebeurd?

Maar wat zou er dan precies gebeurt zijn volgens de zogenaamde ‘bronnen’? Milo zou het heel gezellig hebben gehad met een meisje. Uiteindelijk heeft Milo haar meegevraagd naar zijn hotelkamer. Het meisje wilde niet in haar eentje mee, dus is ze met een vriendin gegaan. Er zou daar een trio hebben plaatsgenomen en het blijkt dus ook dat Milo daarvoor ook al seks met die meid in de wc heeft gehad. Ook wordt er van mensen uit de omgeving verteld dat de twee hun nummers hebben uitgewisseld, en na de nacht van de trio nog contact hebben gehad. Nadat dit verhaal gedeeld is, komen er ineens meer verhalen naar boven. Milo blijkt dit soort dingen vaker te doen. Vooral in de stad waar hij woont, Utrecht. Daarnaast worden er ook verhalen gelekt over zijn wintersport vakantie. Daar was hij blijkbaar ook te zien met een meid die zeker niet zijn vriendin was.  Als er geen bewijs is, is het eigenlijk bijna niet te geloven natuurlijk. Dat vonden fans ook, totdat er kort na de Juice ook een video werd gelekt waarin Milo met een meid zoende. Trouwe kijkers zagen al gelijk dat dit niet de vriendin van Milo was. Buiten dit om is er niks 100% zeker. De video’s en bronnen zijn de enige bewijzen tot nu toe.

En nu?

Milo heeft er zelf nog helemaal niks over gedeeld. Wel is het opvallend dat de Bankzitters vorige week ineens met een preview van een nieuw nummer komen. Het nummer heet ‘Bro code’ en gaat over een meid die met alle vijf de jongens gaat. Niet echt de perfecte timing dus, of juist wel. Veel mensen denken dat het misschien een manier is om het akkefietje positief te maken i.p.v. negatief, of denken zelfs dat het hele ‘Milo vreemdgaan gedoe’ voor de promotie van hun nieuwe nummer is. Onder bankzitters video’s worden nu veel opmerkingen geplaats over het vreemdgaan. Mensen zijn natuurlijk erg in shock en willen duidelijkheid. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die Milo blijven supporten en niks geloven van deze drama.

Wat denk jij dat er is gebeurt? Geloof jij dat Milo vreemd is gegaan?