Yes! De Netflix serie ‘Knokke Off’ keert op deze datum terug voor een seizoen 2

Media door Maj

We kennen allemaal nog wel de populaire serie: 'Knokke Off'. Een Vlaamse serie die eerst in België op de buis te zien was en later ook in Nederland op de streamingdienst Netflix. Heb jij de serie ook in één week uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De Netflix serie ‘Knokke Off’ keert namelijk op deze datum terug voor een seizoen 2. Yeey!

Het verhaal van Knokke Off seizoen 2

Het tweede seizoen gaat verder op het einde van het eerste seizoen. Aan het einde van seizoen één, waren Louise, Alex en Daan op zoek naar de liefde. Toch was er niet echt duidelijk voor wie de rijke Louise zou kiezen: de lieve Daan, de extravagante Alex of wellicht wel voor haarzelf. In seizoen twee ontdekken we hoe dit liefdesverhaal afloopt en wordt er duidelijk of de jongeren uit knokke uit het miljonairswereldje kunnen ontsnappen. Zo beschijft Netflix in de caption van de Instagram post: "Dit is voor iedereen die zich afvraagt hoe het met Louise, Daan en de Knokke Off squad gaat." De trailer van Knokke Off 2 is inmiddels te zien op YouTube, dat belooft veel goeds! Wij hopen natuurlijk dat seizoen twee net zo spannend is als seizoen twee en we de serie weer lekker kunnen bingewatchen!

Lees ook: Oh nee, Damián van der Vaart en zijn vriendin zetten een punt achter hun relatie

De tekst gaat verder onder de Instagram post.

Meer op Instagram

De nieuwe cast 

VRT maakt bekend dat Louise (gespeeld door Pommelien Thijs), Alexandre (Willem de Schryver), Daan (Eliyha Altena), Melissa (Anna Drijver), Emilie (Emma Moortgat), Ruth Becquart (Eleonore), Christine (Jasmine Sendar), Angelique (Ini Massez), Patric (Geer van Rampelberg) en Jan (Pieter Genard) sowieso terugkomen in de serie. Verder worden er ook nieuwe personages toegevoegd aan de serie, denk aan Viviane de Muynck die het personage van Bonmamie gaat spelen (grootmoeder Alexander). Heerlijk om de oude cast weer bij elkaar te gaan zien!

Op deze datum keert de Netflix serie terug

Dan de grote vraag, want wanneer keert de serie terug op Netflix? Seizoen twee is vanaf 6 december te zien op VRT Max in België. In Nederland op Netflix verschijnt die vanaf 31 januari 2025. Nog even geduld dus en we kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Knokke Off! Of toch maar een weekendje naar België boeken in de kerstvakantie?

Lees ook: Wilde B&B Vol Liefde-Els wel écht ooit naar Schotland verhuizen?