Goed nieuws: The Princess Diaries 3 is officieel in de maak

Media door Maj

Ben je ook zo dol op de film The Princess Diaries? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Disney heeft namelijk laten weten dat er een deel drie van The Princess Diaries in de maak is. Zonder Anne Hathaway natuurlijk geen The Princess Diaries en daarom is het nog beter nieuws dat ze waarschijnlijk gewoon weer terugkeert in de film. Yeey!

Het verhaal van The Princess Diaries

Even een korte opfriscursus voor degene die niet meer zo goed weten waar het verhaal van The Princess Diaries overgaat. In de komedie draait het allemaal om Mia Thermopolos, gespeeld door de enige echte Anne Hathaway. Mia komt erachter dat ze de troonopvolger is van Genovia, waardoor haar leven totaal veranderd. Ze probeert haar leven op school samen te laten gaan met haar nieuwe titel als troonopvolger, maar dit gaat niet altijd even goed. Zo loopt ze tegen een lastig probleem aan, want wil Mia wel een prinses worden?

The Princess Diaries 3 

In The Princess Diaries 3 wordt verder ingegaan op het einde van The Princess Diaries 2. De film is al een tijdje in de maak en sommige details zijn dan ook al bekend. Zo gaat Aadrita Mukerji het script van The Princess Diaries schrijvenDebra Martin Chase wederom - net als in deel één en twee - de film produceren en Adele Lim de film regisseren. Adele zei tegen Deadline: "Als diehard fan van de originele Princess Diaries, ben ik meer dan enthousiast om deel uit te maken van het tot leven brengen van de derde iteratie van dit geliefde verhaal."

De cast van The Princess Diaries

Wij springen een gat in de lucht, want het schijnt zo te zijn dat Anna Hathaway wederom de hoofdrol speelt in The Princess Diaries 3. Zo deelde Anna in een interview met V Magazine: "'We bevinden ons op een goede plek. Dat is alles wat ik kan zeggen. Er valt nog niets aan te kondigen. Maar we zitten op een goede plek." Verder is het nog niet bekend wie er allemaal mee gaan doen aan deel drie van de film, maar Anna maakte wel duidelijk dat ze alles op alles zet om Julie Andrews weer de rol van Queen Clarisse Renaldi te laten spelen. Vorig jaar vertelde ze dan ook in een interview met Entertainment Tonight: "Als er een manier is om Julie Andrews erbij te betrekken, dan ga ik daar vol voor. Dan gaan we naar de plek waar ze op dat moment is en dan zetten we gewoon een green screen achter haar." De releasedatum is helaas nog niet bekend, maar wij hopen dat we zo snel mogelijk van een nieuwe film mogen genieten!

Lees ook: 3x tips om je vrijgezellenfeest budgetproof te houden