Ohhh nee! Droomkoppel Jeppe en Jantine uit Married at First Sight gaan scheiden

Media door Alyssa

Jeppe en Jantine, het absolute droomkoppel van het afgelopen seizoen Married at First Sight, gaan uit elkaar. Ja, je leest het goed. Het stel dat in oktober nog opnieuw het jawoord zou geven, heeft besloten om te gaan scheiden.

Van huwelijksjubileum naar echtscheiding

Jeppe en Jantine vierden laatst nog hun 1-jarig huwelijksjubileum en nu komt dit nieuws. Op Instagram delen ze allebei het hartverscheurende bericht. Jantine schrijft: "Jeppe en ik hebben een bijzonder jaar samen gehad. We zijn beide op ons eigen manier er op uit gekomen dat het beter is dat ieder zijn eigen pad gaat volgen. We gaan dit rustig een plekje geven en hopen dat jullie onze rust accepteren."

Jeppe blikt terug op bewogen jaar

Jeppe plaatst een foto van zichzelf in de trouwzaal en blikt terug op het afgelopen jaar: "Dit was de dag waarop het avontuur begon, nu iets meer dan een jaar later is dit de dag waarop het avontuur eindigt. Jantine en ik gaan ieder onze eigen weg." Hij beschrijft het als een bewogen jaar, met mooie momenten, maar ook met het verdriet van zijn steeds zieker wordende vader. Ondanks de breuk, koestert hij de tijd die ze samen hebben gehad enorm.

De tekst gaat verder onder de Instagram-posts.

Meer op Instagram
Meer op Instagram

Experts nemen afstand van programma 

Na het laatste seizoen van Married at First Sight stonden de experts flink onder vuur. Veel kijkers vroegen zich af of de matches écht gemaakt waren met het oog op ware liefde, of dat ze vooral bedoeld waren voor juicy tv-drama. Het bleek dat de redacteuren van RTL behoorlijk wat invloed hadden op het matchingsproces, wat voor flink wat opschudding zorgde. Uiteindelijk gooide gedragsbioloog Patrick van Veen, die zes seizoenen lang betrokken was, de handdoek in de ring. Ook professioneel matchmaker Radboud Visser besloot afscheid te nemen van het programma.

Nieuw seizoen Married at First Sight 

Nu blijven alleen Eveline en relatiecoach Anne Campagne over als vertrouwde gezichten, maar wie weet gooien ze het roer dit seizoen helemaal om en krijgen we compleet nieuwe experts te zien! Fingers crossed voor betere matches, want we willen echte liefde zien opbloeien! Denk aan Astleigh en Rowan, die binnenkort zelfs een MAFS-baby verwachten. Wanneer het nieuwe seizoen van Married at First Sight wordt uitgezonden, is nog een verrassing. Maar één ding is zeker: wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Married at First Sight-Bastiaan gooit modder naar ex: ‘Ze vindt status erg belangrijk’