Peter Pannekoek haalt uit naar Rachel Hazes: "Geen moeder maar loeder"

Media door Zita

Gisteren schreven we een bizar nieuwtje over de Hazes familie. Want ja, het kan nooit gek genoeg in deze familie. Rachel wil namelijk dat André de naam van zijn vader niet meer mag gebruiken. Okeeee. Veel mensen vinden hier wat van. Zo ook Peter Pannekoek, die zijn ongezouten mening deelt over Rachel.

Rachel Hazes vs. haar kinderen

Ja, je leest het goed. Rachel wil niet dat haar eigen zoon André de naam van zijn vader gebruikt. We weten inmiddels dat Rachel niet een al te beste band heeft met haar kinderen André en Roxeanne, maar ze weet zichzelf weer te overtreffen. Ondanks dat ze steeds riep dat ze het beste met haar kids voorheeft, komt dit niet helemaal overeen met haar uitspraken..

Geen moeder maar loeder

Ook comedian Peter Pannekoek vindt hier wat van. Hij schrijft op X: “Je kan je naam ook laten veranderen in loeder in plaats van moeder.”  Niet alleen Peter vindt hier wat van, ook zijn volgers zijn het met hem eens. “Goed idee. Loeder past beter bij haar,” schrijft iemand. “Aldus de vrouw die in scheiding lag, maar toch maar de naam Hazes blijft dragen,” reageert iemand anders. “Toch triest als je zo diep gezakt bent als moeder.” “Er lijkt geen grens aan de hebzucht of wraakzucht bij mevrouw. Ze heeft zo weinig empathie voor haar kinderen dat ze ze bij voorkeur dwarszit of voor het gerecht sleept. Wat een naar leven moet je dan hebben!” Het is duidelijk dan mensen geen fan zijn van Rachel.

Lees ook: Drama in de Hazes-familie: André mag zijn eigen naam niet meer gebruiken

De tekst gaat door onder de post

Reactie André

Wat je natuurlijk wel begrijpt, is dat André het er niet zomaar bij laat zitten. Deze bizarre actie van zijn moeder maakt het nogal pissig. Hij is dan ook al in overleg met zijn advocaten om te kijken wat hij hiertegen kan doen. De reden dat Rachel wil dat haar zoon Dré de naam van zijn vader niet meer gebruikt, is omdat je toch al snel aan André Hazes Senior denkt.

Junior?

Dré had eerst Jr. achter zijn naam staan. Anderen vinden het ook ‘geen ramp’ als hij zichzelf weer André Jr. gaat noemen. Sommigen vinden het zelfs een eerbetoon aan zijn vader als hij weer Junior achter zijn naar zet. “Je hebt ook Hans Kraay Jr. en Neymar Jr. Wat is daar mis mee dan?” zegt René van der Gijp bijvoorbeeld.

Lees ook: Rachel Hazes woest om grap van zoon: ''André sr. had deze uitspraken nooit getolereerd"