Met BN’ers op Ibiza, de eerste afleveringen van Tamara en Maria’s Therapy Trip zijn nu te zien op Videoland!

Media door Janine

Videoland trakteerde ons afgelopen week op de eerste afleveringen van het nieuwste programma Therapy Trip, waarin Tamara Elbaz en Maria Tailor, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, samen met zes BN’ers afreizen naar Ibiza voor een week vol zon, persoonlijke ontwikkeling, therapie en spiritualiteit.

Therapy Trip 

Maria Tailor en Tamara Elbaz hebben hun eigen televisieprogramma gekregen bij streamingdienst Videoland. Vanaf half augustus mochten ze dit nieuws eindelijk bekendmaken en sinds eind september zijn de eerste beelden van Therapy Trip te bekijken. In Therapy Trip gaan, zoals eerder genoemd, Maria en Tamara met zes BN’ers naar het Spaanse eiland Ibiza. Deze week staat in het teken van het volgen van uiteenlopende therapieën, het doorbreken van patronen en healing. Wat kun je verwachten van het programma? Diepgaande gesprekken, tantra- en ademhalingsoefeningen, klankschalen, spiritualiteit en oneindig veel humor.

Deelnemers Therapy Trip

Maria en Tamara verrassen ons met de diversiteit aan BN’ers die zij voor het programma hebben uitgenodigd. Van nuchtere Urkers en boeren tot aan bekende influencers: alles komt voorbij. Benieuwd welke BN’ers er te zien zijn in de Videoland-serie? Wij vertellen het je graag. Diva, bekend van De Bachelor in het seizoen van Tony Junior en inmiddels presentatrice van het programma Spuiten en Slikken, Jacomien, bekend van het tv-programma Urk! en Echte Meisjes in de Jungle, Walter uit een eerder seizoen van B&B Vol Liefde, Jamie Vaes, influencer en ex-vriendin van Lil Kleine, en Ayoub, boer en bekend van het programma Special Forces. Deze diverse groep brengt spiritualiteit, nuchterheid en hun eigen normen en waarden mee naar het programma, waardoor het voor ons nog leuker is om de eerste afleveringen te binge-watchen, mocht je dit nog niet hebben gedaan.

Dagprogramma 

In de afleveringen van Therapy Trip volgen Maria, Tamara en de BN’ers dagelijks verschillende therapiesessies. De methoden van de therapieën lopen uiteen en vragen de deelnemers om steeds dieper in zichzelf en hun (negatieve) patronen te graven. Daarnaast worden ze uitgedaagd om regelmatig uit hun comfortzone te stappen en zich volledig over te geven aan de sessies. Naast de therapieën is er ook voldoende ruimte voor ontspanning, waarin de deelnemers samen lol maken en napraten over de impact van de sessies die die dag hebben plaatsgevonden.

Wanneer en waar?

De eerste drie afleveringen van de Videoland Original serie zijn nu te bekijken. Iedere woensdag wordt er een nieuwe aflevering aan het seizoen toegevoegd.

 

Een must-have to watch

Wij zijn in ieder geval fan van het nieuwe programma Therapy Trip. De BN’ers laten een kwetsbare kant van zichzelf zien en delen hun persoonlijke verhalen met de Nederlandse kijker. Deze mix van persoonlijke groei, humor en spiritualiteit maakt het programma een absolute aanrader voor iedereen die van reality-tv houdt.