Drama in de Hazes-familie: André mag zijn eigen naam niet meer gebruiken

Media door Alyssa

Oké guys, hier komt echt de gestoordste tea over de Hazes-fam! Je gelooft nooit wat er nu weer is gebeurd. Mama Rachel heeft zonet besloten dat haar eigen zoon niet meer de naam van zijn vader mag gebruiken.

Rachel sommeert haar zoon André

Het management van André vertelde aan RTL Boulevard dat Rachel hem heeft gesommeerd om vanaf nu als 'André Hazes Jr.' door het leven te gaan. Ja, je leest het goed. Ze wil niet meer dat hij gewoon 'André Hazes' heet. Hoe sick is dat?! Het management van André laat weten dat Dré er niets van snapt. "Hij begrijpt niet waar deze actie van zijn moeder vandaan komt. André ziet zichzelf als een trotse opvolger van zijn vader", aldus zijn management.

André gaat het niet zomaar pikken

Natuurlijk is André helemaal van de kaart door deze bizarre move van zijn moeder. Maar denk maar niet dat hij het er zomaar bij laat zitten! Nee hoor, hij is al in overleg met zijn advocaten om te kijken wat hij hiertegen kan doen. Want laten we eerlijk zijn, als je 'André Hazes' hoort, denk je toch echt aan hem en niet aan zijn overleden vader, André sr? Dit is overigens wat zijn moeder beweert, om deze reden wil ze dus dat Dré niet meer de familienaam gebruikt...

Wat betekent dit voor Holland Zingt Hazes?

Ondertussen zitten we allemaal met de vraag: wat betekent dit voor Holland Zingt Hazes? Gaat André nog wel optreden op het evenement dat nota bene door zijn moeder wordt georganiseerd? De spanning is om te snijden in huize Hazes, zeker met die hele erfeniskwestie die ook nog speelt.

Roxeanne vs. Rachel: de strijd om de erfenis

Oh ja, voor wie het gemist heeft: Roxeanne is ook een rechtszaak begonnen tegen haar moeder Rachel. Waarom? Omdat Rachel geld zou hebben gekregen dat eigenlijk niet voor haar bedoeld was volgens het testament van André sr. Rox was alleen te laat met haar kort geding, dus voorlopig blijft Rachel erfgenaam.

Het is een bende

Serieus, de Hazes-familie is echt één groot drama op het moment. We kunnen alleen maar hopen dat André en zijn moeder het snel bijleggen en dat al die rechtszaken worden opgelost. Want zeg nou zelf, het is toch te triest voor woorden dat een zoon zijn eigen naam niet meer mag gebruiken?!

Lees ook: André laat toch wel van zich horen na ophef rondom zijn moeder en de "hoer-rel"