Annebel Visscher deelt groot nieuws: 'Voelt mega goed'

Media door Alyssa

Midden augustus kwam er na acht jaar een einde aan de relatie van Annebel Visscher en René Spoelstra. Een zware periode voor de twee, maar Annebel laat het er niet bij zitten. Na de verkoop van hun gezamenlijke huis, deelt ze amazing nieuws: ze is in haar eentje onderweg naar Bali!

Lees ook: Oh no! Temptation Island-René en Annebel zijn uit elkaar

Annebel Visscher is trots op zichzelf

Bij een video met hoogtepunten van de afgelopen tijd schrijft Annebel de volgende woorden op Instagram: "Na een stressvolle periode met heel veel ups en downs is het nu tijd om mega uit mijn comfortzone te gaan en alleen naar Bali te gaan! Ik typ dit nu vanaf Schiphol en ik kan je zeggen; HET VOELT MEGA GOED! Ik ben echt trots op mijzelf hoe ik dit de laatste tijd gedaan heb, want het was echt veel. (Gelukkig presteer ik onder druk lol). Ik ben zo blij dat de afgelopen periode achter de rug is en er allemaal nieuwe dingen op mijn pad zijn gekomen. Alles gebeurt voor een reden denk ik altijd maar… HET NIEUWE BEGIN IS BEGONNEN!"

De tekst gaat verder onder de video van Annebel. 

Meer op Instagram

Liefdesverdriet slaat toe

Hoewel Annebel positief blijft, geeft ze toe dat de break-up haar zwaar valt. Op sociale media laat Visscher regelmatig weten veel last te hebben van liefdesverdriet. "Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om alleen te zijn. Ik hoor niet veel mensen praten over hoe het is als je na acht jaar of een langere periode uit een relatie komt en dan in één keer alles cold turkey moet doen. Ik mis gewoon het lekker samen zijn en dat soort dingen. Maar ja, everything happens for a reason", vertelt ze openhartig.

Power Couple: een voorbode?

In het programma Power Couple zien we Annebel en René als een sterk team, zowel fysiek als mentaal. Toch waren er ook signalen dat niet alles rozengeur en maneschijn was in hun relatie. René's dominante houding zorgde soms voor onzekerheid bij Annebel, iets wat de andere deelnemers niet ontging. Zij namen het dan ook regelmatig voor Visscher op. Of hun deelname aan het programma de aanleiding was voor de break-up, blijft gissen. Feit is dat Annebel nu een nieuwe start maakt en de wereld wil ontdekken. You go girl!

Lees ook: Temptation Island-Annebel zet een grote stap na haar breuk met René