Lana Del Rey is getrouwd! Dit moet je weten over haar onverwachte huwelijk

Celebs door Maya Luz

Lana Del Rey is recentelijk getrouwd. Dit was voor fans een grote shock. Het huwelijk vond onaangekondigd plaats en de man waarmee de zangeres getrouwd is, roept bij veel fans ook vraagtekens op. Dit moet je weten over het pasgetrouwde stel.

Lees ook: Jade Anna maakt drastisch besluit en stopt per direct met wekelijkse vlogs

Lana Del Rey stapt in het huwelijksbootje

Zangeres Lana Del Rey is getrouwd. De gelukkige man is Jeremy Dufrene. Hij is 49 jaar oud en heeft een compleet andere baan dan zijn nieuwe vrouw. Hij is namelijk aligator tourgids. Het huwelijk vond een maand na de onthulling van de relatie plaats. Het vond plaats bij het water in Des Allemandes, Louisiana. Dit zijn dezelfde wateren waar Dufrene actief is met zijn populaire boottours. De vader van de zangeres Robert Grant, liep met zijn dochter mee naar het altaar. Ook de broer en zus van Lana waren aanwezig bij het huwelijk. Of haar moeder ook aanwezig was, blijft onduidelijk.

Nieuwe romantiek voor Lana Del Rey

Het huwelijk met Jeremy is het eerste huwelijk van Lana Del Rey. Jeremy is wel eerder getrouwd geweest. Volgens TMZ vond de bruiloft snel plaats nadat het stel een trouwvergunning had verkregen. Lana zou haar nieuwe echtgenoot in 2019 hebben ontmoet voordat ze samen hand in hand werden gespot in Engeland dit jaar. In september werd ze samen met Jeremy gespot bij de bruiloft van Karen Elson. Taylor Swift, een hele goede vriendin van Del Rey, en haar partner Travis Kelce waren ook bij deze bruiloft aanwezig.

Op 25 augustus van dit jaar werd de relatie openbaar gemaakt. Voordat de relatie werd bevestigd was de tourgids vaker te zien op Instagramposts van de zangeres. Daarnaast noemde ze hem ook in verschillende andere social mediaposts. In deze posts noemde ze hem bij naam en tagde hij zelfs zijn eigen account.

Sinds het huwelijk heeft plaatsgevonden, heeft Lana Del Rey met veel lof over haar nieuwe partner gesproken. "Jeremy is the one and only. And amazing. And we’re very happy," vertelde de zangeres in een Instagramreactie onder een post over haar relatie. De relatie lijkt voor fans heel snel te zijn gegaan, maar de twee kennen elkaar dus al wat langer. Een bron vertelde het volgende aan People Magazine: "They initially met a few years ago the first time and then reconnected earlier this year," the source said. "It's been kind of a whirlwind romance, but Lana's close friends hoped she would get married." Hier voegde de bron het volgende aan toe: "Jeremy is different from the men that Lana meets in the entertainment world. He's a great guy. He's charming and charismatic in a Southern way, very much a gentleman, and he treats Lana really well. She's an old soul."