Deze Netflix films en series komen in oktober uit

Media door Luna

De herfstmaanden komen er weer aan, en wat is er dan lekkerder dan onder een dekentje met wat warme chocomelk een film of serie kijken? Wij hebben alle nieuwe Netflix toppers op een rijtje gezet, zodat jij deze maand lekker kan bingewatchen.

Films en series op Netflix in oktober

Love is blind: S7

In deze realityserie proberen vrijgezellen een relatie op te bouwen met mensen die ze niet persoonlijk kennen. Na zes seizoenen is nu ook eindelijk seizoen 7 te zien. Deze reality serie staat sinds 2 oktober op Netflix.

Chef’s Table: Noodles

In deze nieuwe miniserie delen chefs hun spectaculaire verhalen over hun heerlijke recepten. De kunst van noodles maken word met ons gedeeld. 2 oktober is deze te zien op Netflix.

The bad guys: Haunted Heist

De Halloween nacht van diefstal en misdaad van de Bad Guys verandert in een nacht vol terreur wanneer ze een gevaarlijke vijand van bovennatuurlijke aard tegenkomen die hen een voorproefje van hun eigen medicijn geeft. Vanaf 3 oktober te zien op Netflix.

Heartstopper: S3

In de warmhartige herfst serie ‘Heartstopper’ speelt liefde een grote rol. Tieners Charlie en Nick ontdekken dat hun vriendschap misschien wel meer is dan dat en zoeken dit samen uit… Awh! School, liefde, de buitenwereld en meningen spelen een grote rol in hun leven, waardoor het niet altijd op rolletjes verloopt. Vanaf 3 oktober kunnen we weer genieten van dit geweldige koppel.

The platform 2

In deze ijzersterke horrorreeks wordt er elke avond een lift vol voedsel 333 verdiepingen naar beneden geleid. Je mag alleen je eigen maaltijd eten. Voor de mensen bovenin is het verleidelijk om ook wat eten van de mensen onderaan te eten en als er ongelijkheid ontstaat, streven ze naar een revolutie. Bekijk vanaf 4 oktober naar deze spannende , ijzersterke film.

IT’S WHAT’S INSIDE

Een reünie ter voorbereiding op een bruiloft voor een groep studievrienden verandert in een psychologische nachtmerrie wanneer er een onverwachte gast met een mysterieuze koffer arriveert. Deze horror is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

The Menendez Brothers

In het rijke Beverly Hills hebben de twee Menendez broers hun beide ouders op gruwelijke wijze vermoord. De broers worden gezien als monsters, want hoe kan je je ouders nou vermoorden? In deze documentaire wordt duidelijk wat er allemaal schuilde in het Menendez gezin en wat de redenen geweest zouden zijn voor deze moord. Ze praten over de schokkende misdaad en de daaropvolgende rechtszaken. Deze documentaire is vanaf 7 oktober te zien op Netflix.

Ali wong: Single Lady

Na een paar stormachtige jaren is de comédienne Ali Wong terug op het podium om te vertellen over de hoogtepunten, dieptepunten en verassingen van het daten na een scheiding. Vanaf 8 oktober te zien op Netflix.

Lonely planet

Een schrijver die sinds kort weer vrijgezel is, krijgt tijdens schrijversretraite in Marokko een onverwachte band met een jongen man die zijn leven heroverweegt… Oeh.. Deze roman is vanaf 11 oktober te zien op Netflix.

Sweet bobby: My catfish nightmare

In deze schokkende documentaire valt Kirat voor een man die ze online ontmoet. Ze raakt verwikkeld in een virtuele relatie die haar hele leven jarenlang overhoop gooit. 17 Oktober wordt deze documentaire released.

I AM A KILLER: S5

In deze documentaireserie vertellen ter dood veroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze hebben gepleegd… Heftig! Vanaf 16 oktober te zien.

The Lincoln lawyer: S3

Een Amerikaanse juridische drama serie gecreëerd voor televisie. Strafrechtadvocaat Mickey Haller doet er alles aan om zijn zaken te winnen terwijl hij vanuit zijn bekende Lincoln door het strafrechtsysteem navigeert. Kijk naar The Lincoln Lawyer vanaf 17 oktober.

Jurrasic world: Chaos Theory

In deze Amerikaanse, sciencefiction, actie en avontuur televisieserie probeert een groep mensen dinosauriërs te overleven. Vanaf 17 oktober is dit te zien op Netflix.

Woman of the hour

Deze film is gebaseerd op het leven van een seriemoordenaar die in 1978 midden in zijn moordpartij verscheen in de televisieshow, The Dating Game. Deze spannende, mysterieuze thriller is vanaf 18 oktober te zien.

Don’t move

Don’t move gaat over een vrouw die een vreemde man leert kennen in het bos. De man spuit ineens een verlammend middel in haar, waardoor ze uit angst rent voor haar leven om te overleven. Door dit spannende uitgangspunt zitten kijkers straks op het puntje van hun stoel. Jij ook? Kijk 25 oktober naar deze Horror.

Simone Biles Rising: Deel 2

Deze afleveringen nemen jou mee naar de selectiewedstrijden voor het Olympische turnteam van de Verenigde Staten en naar de Olympische Spelen in Parijs. Vanaf 25 oktober te zien.

Tom papa: Home free

Komiek Tom Papa bespreekt onderwerpen zoals ouder worden, ouderschap en nog veel meer. Dit is vanaf  29 oktober op Netflix te zien.

The Diplomat: S2

Een Amerikaanse politieke thrillerserie. Wie overleeft de excursie en hoe gaan de slachtoffers van de vorige explosie herstellen? Je ziet het 31 oktober op Netflix.

Genoeg te bingen dus voor deze maand. Wat wordt jouw favoriet?