⁠⁠Series en films die je niet mag missen in mei op Netflix

Vrije tijd door Juliët

Ook in mei barst het los op Netflix met nieuwe series en films. Zo verschijnt eindelijk het langverwachte seizoen van Bridgerton en een sciencefictionfilm met Jennifer Lopez in de hoofdrol. Lees gauw verder en laat je verrassen. Wat ga jij komende maand kijken?

Deze series en films mag je niet missen deze maand op Neflix

1. Bridgerton (seizoen 3) - 16 mei

Heb jij de serie Bridgerton ook volledig gevolgd tot nu toe? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf 16 mei start namelijk het derde seizoen van de serie. Penelop Featherington (Nicola Coughlan) vindt het tijd om te gaan trouwen en zoekt naar een geschikte echtgenoot. Haar goede vriend Colin Bridgerton (Luke Newton) besluit haar te helpen een man te vinden. Hij begint hierdoor langzaam gevoelens te krijgen voor haar.

2. Heeramandi: The Diamond Bazaar - 1 mei

Ben jij wel in voor een beetje drama? Dan is Heeramandi echt wat voor jou. Deze serie speelt zich af in het Brits-Indië van de jaren veertig. Courtisanes heersen als koninginnen over de wijk Heeramandi. Wanneer de machtspositie van Mallikajaan (Manisha Koirala) wordt bedreigd door haar aartsrivaal Fareerdan (Sonakshi Sinha), komt toch de Heeramandi toch behoorlijk in gevaar. Hoe loopt dit af?

3. Costa!! De serie - 2 mei

Je kent vast de film Costa wel, nu is er ook een serie vanaf 2 mei op Netflix te zien. Met de gezondheid van Thomas (Roeland Fernhout) gaat het niet zo goed, hij moet het rustiger aan gaan doen. Hij moet eigenlijk iemand anders de leiding geven over de club. Maar wie heeft het in zich om dit te doen? Het is namelijk best een zware klus.

4. Bodkin - 9 mei

Dat podcasts hot zijn dat is één ding wat zeker is. Nu is er een serie over podcasters, keertje wat anders. De groep podcasters gaat naar een Iers dorpje om een podcast te maken over een mysterieuze zaak. Alleen tijdens hun onderzoek doen ze een paar ontdekkingen die hun levens nog wel eens in gevaar kan brengen.

5. The final - Attack on Wembley - 8 mei 

Deze documentaire gaat over het EK van 2020. Het Engelse team belandt in de finale. De wedstrijd tegen Italië wordt gespreeld in het Wembley Stadium. Er ontstaan grote rellen en meer dan zesduizenden fans stormen het stadion binnen. De situatie loopt volledig uit de hand.

6. Mother of the bride - 9 mei

In Mother of the Bride gaat Lana (Brooke Shields) naar Thailand voor de bruiloft van haar dochter Emma (Miranda Cosgrove). Lana ontdekt dat Emma gaat trouwen met de zoon van haar ex. Dit brengt oud zeer naar boven en Lana ontdekt dat ze nog stees gevoelens heeft voor de man die haar hart heeft gebroken.

7. Atlas - 24 mei 

Deze sciencefictionfilm met Jennifer Lo moet je kijken. Zij speelt hier de hoofdrol als briljante data-analist Atlas Shepherd en heeft een hekel aan kunstmatige intelligentie. Ze jaagt al jaren op de robot Harlan. Tijdens een missie probeert ze hem uit te schakelen. Alleen dit gaat volledig fout. Om te overleven moet Atlas samenwerken met computerprogramma Smith.