Waarom de Emma Hybrid II jouw nieuwe favoriete matras wordt (met 60% korting op alle matrassen!)

Wonen door Zita

Lekker slapen, onder een fijn dekbed en op een goed matras, dat willen we allemaal. Je weet wel, zo'n heerlijke diepe slaap, en 's ochtends vol energie je bed uit springen (of oké, misschien toch met een beetje tegenzin soms, maar je snapt het idee). Als jouw nachten meer woelen en draaien zijn dan echt lekker slapen, dan heb hebben wij dé oplossing voor je: de Emma Hybrid II. En met een 60% korting kun je deze droom van een matras voor een prijsje in huis halen. 

Wat maakt de Emma Hybrid II zo speciaal? 

Misschien ken je het Emma Hybrid II matras nog niet, of misschien ben je al een trouwe fan van Emma's matrassen. Hoe dan ook, dit matras is dé upgrade die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Waarom? Simpel: onder anderen omdat de Emma Hybrid II schuim en pocketveren heeft. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en stevigheid, waardoor je rug optimaal wordt ondersteund, terwijl je toch het gevoel hebt dat je op een wolk ligt.

Comfort

Dankzij de laag van traagschuim past de Emma Hybrid II zich volledig aan jouw lichaam aan. Heb je een partner die het bed graag als trampoline gebruikt? Geen zorgen, het matras absorbeert bewegingen, zodat jij niet steeds wakker wordt als je partner zich omdraait. Het enige wat jij hoeft te doen, is lekker blijven liggen. Wil jij ook genieten van dit comfort? Gebruik dan de code ZENL60 voor 60% korting op alle matrassen van Emma Sleep. De code is gelding t/m 31 oktober 2024.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

emma hybrid II matras

Duurzaam én van hoge kwaliteit 

We willen allemaal wel een matras dat langer meegaat dan een paar jaar. De Emma Hybrid II is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door de combinatie van schuim en pocketveren krijg je niet alleen een stevig matras, maar ook een matras dat niet binnen no-time inzakt. Plus, met een 10-jarige garantie die je bij Emma krijgt, zit je helemaal goed.

Tevreden klanten 

Emma is niet zomaar een matrasmerk. Met miljoenen tevreden klanten in heel Europa is het merk uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare namen in de slaapwereld. De Emma matrassen zijn dan ook meerdere keren bekroond door de Consumentenbond en dragen het OEKO-TEX® STANDARD 100 keurmerk. Dat betekent dat ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig voor je gezondheid.

Ben je nog niet overtuigd?

Geen probleem! Bij Emma krijg je een 100 nachten proefslapen. Dat betekent dat je het matras drie maanden in je eigen slaapkamer kunt uitproberen. Bevalt het niet? Dan stuur je het gratis terug. Dus, mis deze kans niet en ontvang 60% korting om het Emma Hybrid II matras.

Gebruik de kortingscode ZENL60 voor 60% korting op alle martassen van Emma Sleep. De code is gelding t/m 31 oktober 2024.