Perfecte nachtrust? Dit zijn de 5 beste matrassen van Nederland én ontvang 60% korting op het beste matras

Wonen door Zita

Slapen als een roos, wie wil dat nou niet? Precies, niemand! Het beste en meest comfortabele matras vinden, is soms lastig, zeker met zó veel matrassen die te koop zijn. Hoe kies je dan dé perfecte matras die past bij jouw wensen en behoeften? No worries, wij helpen je graag een handje. We hebben de top 5 matrassen voor je op een rijtje gezet, zodat jij binnenkort weer heerlijk kunt snoozen. Wij bieden een exclusieve korting van 60% aan op alle matrassen van het winnende merk! Lees dus snel verder om deze korting te pakken.

Een goede nachtrust op het beste matras

We zijn het erover eens dat een goede nachtrust wonderen doet. Door goed te slapen, ontwaakt de beste versie van jezelf, ben je meer gefocust, energiek en presteer je stukken beter gedurende de dag. Een goed matras is hierbij erg van belang. Genoeg reden dus om jouw perfecte boxspring matras aan te schaffen. Wil je matrassen kopen of een boxspring met matras? Wij hebben een mooi top 5 lijstje voor je samengesteld.

1. Emma Hybrid II

Op nummer één als beste matras 2024 staat met stip de Emma Hybrid II. Dit matras is de perfecte mix van comfort en ondersteuning, dankzij de combinatie van de speciale Airgocell® schuimlaag en pocketveren, die zorgen voor optimale ventilatie en temperatuurregulatie. Zo word je nooit meer badend in het zweet wakker (ja, we hebben het allemaal wel eens meegemaakt) Daarmee is het ook het beste matras van Nederland en zorgt deze combinatie ervoor dat het matras heel duurzaam is. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, de Emma Hybrid II past zich aan jouw slaaphouding aan. Oh, en wist je dat het matras zich ook nog eens mooi aan je lichaam aanpast? Zeg maar gedag tegen ochtendkrampen! Gebruik de code: ZENL60 en ontvang maarliefst 60% korting op een matras naar keuze. De code is geldig t/m 31 oktober 2024.

emma sleep matras

2. Emma Hybrid Premium

De Emma Hybrid Premium komt op een welverdiende tweede plek. Dit matras neemt alles wat de Emma Hybrid II zo geweldig maakt en gooit daar nog een schepje luxe bovenop. Denk aan extra lagen comfortschuim, drukverdeling, en een iets steviger gevoel. Dit matras is perfect voor iedereen die het liefst de hele dag in bed zou willen blijven liggen (we geven je geen ongelijk). Dan is deze extra ondersteuning precies wat je nodig hebt en daarmee het meest comfortabele matras. Met onze unieke kortingscode: ZENL60 ontvang je tijdelijk maarliefst 60% korting.

emma sleep matras

Ben jij op zoek naar een matras aanbieding? Wij geven 60% korting weg op alle matrassen van Emma Sleep! Scroll naar beneden voor de kortingscode voor de matras aanbieding.

3. Hypnia Ultieme Hybride Matras

Op de derde plaats hebben we de Hypnia Ultieme Hybride Matras. Hypnia is misschien iets minder bekend dan Emma, maar zeker ook een goed matras. Met zeven ergonomische comfortzones zorgt dit matras ervoor dat elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

hypnia matras

4. Auping Elite Mattress

Op nummer vier komt de Auping Elite. Dit matras is ontworpen voor ultiem slaapcomfort en ventilatie. De materialen zijn van topkwaliteit, en het matras is speciaal ontwikkeld om zich perfect aan je lichaam aan te passen. Boxspring matrassen zijn altijd een goed idee!

auping matras

5. Tempur Form Plus Medium Matras 

Dit matras is een klassieker voor iedereen die dol is op dat speciale, traagschuimgevoel. Tempur staat bekend om zijn drukverlagende eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met rug- en gewrichtsklachten. 

tempur matras

Beste matrassen 2024

Zoals je ziet, bieden de matrassen van Emma Sleep de meeste comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Emma is daarbij een betrouwbaar merk, waardoor miljoenen klanten tevreden zijn en weer terugkeren. Daarnaast hebben de matrassen van Emma de awards van De Consumentenbond en Gekozen Product gewonnen met product van het jaar en zijn ze gelabeld met OEKO-TEX® STANDARD 100. Je kan 100 dagen proefslapen op de matrassen van Emma Sleep, je hebt 10 jaar garantei én gratis bezorging en retournering. Volgens één van Emma's klanten, Ruben, werden de bestelde matrassen vlot bezorgd en kreeg hij hier ook steeds updates over. "We moeten nog een beetje wennen aan de matrassen, maar ze liggen heerlijk!" schrijft hij. Of je nu een matras 90x200, een matras 140x200 of een matras 180x200 nodig hebt, matrassen kopen doe je bij Emma.

Matras kopen: welk matras is jouw perfecte match?

Of je nu droomt van een zacht, medium of stevig bed, met deze top 5 zit je altijd goed en krijg je het beste bed, maar wij raden absoluut de beste matrassen 2024 aan uit dit lijstje van Emma Sleep. Als je wil gaan voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid, dat zijn de matrassen van Emma Sleep de beste match voor jou. Speciaal voor jou hebben we een geweldige matras aanbieding, waarmee je 60% korting krijgt op de matrassen van Emma Sleep. Gebruik de code: ZENL60 en ontvang maarliefst 60% korting op een matras naar keuze. De code is geldig t/m 31 oktober 2024.