Vincent Visser: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Maya Luz

Vincent Visser is een Nederlandse acteur en zanger. Hij werd bekend door de serie Brugklas. Nu doet hij mee met het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Over Vincent Visser

Volledige naam
Vincent Visser
Geboortedatum
9 februari 2001 (23)
Geboorteplaats
Haarlem
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
single

Achtergrondinformatie

Vincent Visser groeide op in Haarlem. Hij maakte al op jonge leeftijd zijn acteerdebut. Inmiddels heeft hij een uitgebreide filmografie en zelfs een discografie.

Jeugd

Vincent startte al op zijn tiende met acteren. Hij speelde de rol van Dennis in de bioscoopfilm Patatje Oorlog. In het jaar dat hierop volgde kwam Vincent voor het eerst op tv. Hij speelde de rol van Bas van Deume in de serie Dokter Tinus. In ditzelfde jaar, 2012, was hij ook te zien in reclames voor de Efteling.

Carrière

Sinds 2017 is Vincent meer naamsbekendheid gaan krijgen. In dit jaar begon hij met zijn acteerwerk in de serie Brugklas. Hij speelde de rol van Jesse tot en met 2021. Hij speelde in 2019 ook in de film Brugklas: de tijd van m'n leven.

Binnen deze periode was Vincent ook te zien in de films 100% Coco en Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer. Van 2019 tot en met 2021 was Vincent ook te zien in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier speelde hij de rol van Valentijn Sanders.

Hierna was Vincent te zien in verschillende films waaronder Project Gio, Game On, De Kameleon aan de ketting en De Grote Slijmfilm. Hij speelde ook de rol van Viggo is Misfit 3.

In 2023 bracht Vincent voor het eerst een liedje uit met de titel Wat is er gebeurd. In ditzelfde jaar was hij te zien in het tv-programma DNA Singers. Dit jaar doet Visser mee met het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson.

Vermogen Vincent Visser

Het vermogen van Vincent Visser wordt momenteel geschat tussen € 9.14K en € 54.9K.

Instagram Vincent Visser

Bekend van

Vincent Visser is voornamelijk bekend van zijn rol als Jesse in Brugklas. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van films zoals Project Gio, Game On, De Kameleon aan de ketting en De Grote Slijmfilm.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Vincent Visser

Is Vincent Visser familie van Ria Valk?

Ja, Vincent is het achterneefje van Ria.

Is Vincent Visser single?

Momenteel is Vincent Visser single. Hij had tot mei van dit jaar een relatie met Ella Blankert. Via een Instagrambericht kondigden ze aan dat de relatie uit was.

Heeft Vincent Visser een broer?

Ja, Vincent heeft een broer genaamd Ruben.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)