Oeh la la! Winter Vol Liefde-Joshua showt trots zijn nieuwe liefde

Media door Alyssa

OMG, het is eindelijk zover! Joshua, die we allemaal kennen uit Winter Vol Liefde, is weer helemaal in love. En hoewel hij eerder al liet doorschemeren dat Cupido raak had geschoten, krijgen we nu eindelijk een sneak peek van zijn nieuwe crush via Instagram.

De vonk is overgeslagen

Joshua en zijn vriend Bjorn zijn helemaal into each other. Aan Shownieuws vertelt de realityster dat het "heel goed" gaat op liefdesvlak. "Ik ben heel erg gek op iemand aan het worden", aldus Joshua.

Lessons learned van Winter Vol Liefde

We hebben natuurlijk allemaal gezien hoe het dramatisch misging tussen Joshua en Benjamin tijdens Winter Vol Liefde. Maar Joshua heeft zijn lesje geleerd en besloot het daarom rustig aan te doen met Bjorn. Smart move, als je het ons vraagt. "Ik ben blij dat ik het in stapjes doe, want het hoeft van mij allemaal niet zo heel snel", zegt hij hierover. Meer hoeft Joshua nog niet kwijt over zijn nieuwe liefje. En hoewel hij mega happy is met zijn prille relatie, houdt hij de details dus nog even onder de radar. "Omdat het nog zo pril is, treed ik er nog niet zo erg mee naar buiten", vertelt hij. We kunnen niet wachten om meer te zien van dit schattige stel.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Bye bye, Benjamin

Laten we even terugblikken op Joshua's avontuur in Winter Vol Liefde. Daar hoopte hij de ware liefde te vinden bij Benjamin in Zwitserland, maar helaas... Het liep op niks uit en de heren gingen met ruzie uit elkaar. Onlangs zagen we de twee weer samen tijdens Eating with my Ex en tja, dat was alles behalve een gezellige ontmoeting. Eating with my Ex staat erom bekend dat exen elkaar pittige vragen moeten stellen, en de vraag "Waarom bleef jij contact met mij zoeken?" deed de bom tussen de heren al snel barsten. Benjamin beweerde dat Joshua hem maar berichtjes bleef sturen, ondanks dat hij duidelijk had gemaakt daar geen behoefte aan te hebben. Maar Joshua liet zich niet kennen: "Dat heb je gezegd, maar we zitten hier nu wel te eten. Als je dat écht niet wilde, zat je hier toch ook niet met mij aan tafel?" Oef, de spanning was te snijden. Gelukkig lijkt Joshua nu zijn geluk te hebben gevonden bij Bjorn. Het is tijd voor een nieuwe start!

Lees ook: Oei! Amy Rose wordt aangevallen door moedermaffia: 'Ben met de grond gelijk gemaakt'