Abbey deelt dé tip tegen muggenbulten: pimple patches

Lichaam door Anjali

Muggen: niemand vind ze leuk, vooral omdat ze altijd in je oor zoemen wanneer je probeert te slapen en vervolgens wakker wordt met jeukende bulten. Deze Instagram gebruiker bedacht de oplossing.

Muggenbulten

Instagram gebruiker Abbey Yung houdt van haar, huid en beauty. Haar normale content gaat dan ook meestal over deze onderwerpen, maar deze tip over de oplossing tegen muggenbeten zorgde voor een uitzondering: ze gebruikte een trendy en behulpzaam skincare item tegen haar beten. Naar eigen zeggen werd ze op een dag 'levend opgegeten' door de muggen. Ze werd midden in de nacht wakker met veel jeuk en wilde er natuurlijk snel vanaf zijn. Toen herinnerde ze zich, 'wonder boven wonder', wat de gecertificeerde dermatoloog Dr. Andrea Suarez had gezegd: ze expert vertelde dat je pimple patches kan gebruiken om van de jeuk van muggenbeten af te komen. Abbey rende op dat moment naar haar badkamer en gebruikte zo'n twintig pimple patches voor de beten op haar lichaam. En wat bleek? Het jeukte niet meer! Ze vertelde: 'Omg… no more itch. In Dr. Dray (Dr. Andrea Suarez) we trust'. De tekst in de video vertelde dat de dokter de tip had gegeven om pimple patches op een muggenbult te plakken, omdat je op die manier nooit meer last krijgt van de jeukende bulten. Abbey gebruikte de Mighty Patch Hero Cosmetics Original Patch, die je kunt vinden op Amazon, maar de meeste pimple patches zouden moeten werken.

@abbeyyung

Instagram-hack

Veel andere Instagram gebruikers waren onder de indruk en wilden de hack ook uittesten. En dat ging met vele positieve resultaten en reacties: een volger van Abbey zegt: 'Het werkt! Ik ben zo blij dat ik dit heb gezien omdat ik hele erge reacties krijg van muggen'. Een andere Instagram gebruiker kende deze lifehack al eerder en zegt: 'Ja, behalve het feit dat ik dit al eerder heb ontdekt toen ik 11 was en leed, dus ik pakte mijn moeders pathes en plakte ze op mijn beten'. Andere mensen reageerden met nieuwe tips, bijvoorbeeld: ' Ik gebruik waterproof blarenpleisters. Ze blijven niet aan kleding plakken en vallen er niet af wanneer ik aan het zweten ben. Onmiddellijke verlichting!' Een andere gebruiker zei: 'Een druppeltje tea tree olie en alles is goed. Veel goedkoper ook'. Maar je kunt nog veel meer doen om muggenbulten te laten verdwijnen, of in ieder geval om van de jeuk af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld ijsblokjes pakken en deze laten smelten op de bulten, of speciale crème gebruiken.