Is er drama onder de cast van it Ends With Us?

Celebs door Maya Luz

Vorige week kwam de verfilming van het populaire boek 'It ends with us' van Coleen Hoover uit. Er is veel enthousiasme onder fans, maar er hangt een ietwat vreemde sfeer bij de premières, en voornamelijk onder de cast. Er lijkt wat drama gaande te zijn. Wij vertellen je alles wat je erover moet weten.

Lees ook: Love is in the air! Is Lady Gaga verloofd?

'It ends with us' drama

'It ends with us' is een film die is gebaseerd op het boek van Coleen Hoover met dezelfde titel. De twee hoofdrollen in de film worden vertolkt door Blake Lively, die ook producent was voor de film, en Justin Baldoni die de film ook regisseerde. Op acht augustus ging de film in première. Een ding viel fans gelijk op: Baldoni was nergens te bekennen bij pers momenten waarbij de cast de film promoot. Daarnaast lijkt het ook dat de volledige cast Baldoni zou hebben ontvolgt op Instagram. Daar is dus waarschijnlijk iets aan de hand, tenminste dat is wat er wordt gezegd op TikTok.

The Hollywood Reporter heeft uitgezocht wat er aan de hand is met de cast van de film. Wat blijkt is dat er wat frictie is ontstaan tussen de twee hoofdrolspelers in de post-productie. Er zouden uiteindelijk twee verschillende versies van de film zijn ontstaan. Blake Lively heeft een editor de film laten bewerken. Deze editor werkte ook mee aan de film 'Deadpool & Wolverine' waar Ryan Renolds, de man van Blake Lively een hoofdrol in speelt. Dat klinkt misschien gek, maar volgens insiders die The Hollywood Reporter hebben gesproken, is dit geen gekke gang van zaken. Er zouden vaker verschillende versies van een film worden gemaakt voordat er een uiteindelijke edit wordt gekozen. Ook zou de volledige cast het eens zijn geweest met de versie van de film die nu in de bioscoop draait. Waarom iedereen nu dus een probleem lijkt te hebben met Baldoni is dus nog een mysterie.

@jennaredfield

Wat ook zou kunnen...

Een andere theorie die veel wordt benoemd op TikTok is dat er onenigheid is over de daadwerkelijke boodschap van de film. Op TikTok wordt bijvoorbeeld gezegd dat Blake Lively de film meer behandelt als een rom-com terwijl Justin Baldoni meer nadruk legt op het hoofdonderwerp van de film, namelijk huiselijk geweld. Of het drama inderdaad hiermee te maken heeft zal nog moeten blijken. De acteurs hebben allebei nog geen uitspraken gedaan over wat er precies aan de hand is.