Brooke Schofield vs Clinton Kane: dit moet je zien

Celebs door Maya Luz

Wanneer twee bekende mensen een nare breauk-up hebben, komt het internet dit natuurlijk te weten. Brooke Schofield en Clinton Kane zijn twee namen die je niet meer kunt ontwijken op TikTok op dit moment. Hun drama is het TikTok verhaal van het jaar. Dit moet je erover weten.

Lees ook: Dit moet je zien: Kamala Harris wordt TikTok meme

Brooke Schofield vs Clinton Kane

Laten we beginnen bij het begin. Brooke Schofield is een podcastmaker bekend van de podcast Cancelled die ze presenteert met Tana Mongeau. Op TikTok heeft ze een serie van meerdere video's gemaakt waarin ze haar ex, Clinton Kane, beschuldigd van een hoop leugens. Zo zou zijn Australische accent nep zijn en zou hij hebben gelogen over het overlijden van zijn moeder en broer. Heftig! En volgens Brooke loog hij hier niet alleen over tegen haar. Clinton Kane is muzikant en heeft liedjes uitgebracht over het verliezen van zijn moeder. Wat Brooke betreft liegt hij dus ook tegen zijn fans. Het verlies van zijn moeder was iets dat Clinton tegen Brooke gebruikte tijdens ruzies, zo vertelde ze in haar videoserie. Hij zou tegen haar hebben gezegd dat ze zijn trauma erger maakte omdat ze hem aan zijn moeder deed denken. Nadat Brooke erachter kwam dat Clinton was vreemdgegaan in zijn vorige relatie begon ze te twijfelen aan zijn hele verhaal. Clinton deed ook erg lacherig over het overlijden van zijn moeder in een interview bij The Zach Sang Show. Volgens Brooke wilde Clinton dat dit interview offline werd gehaald, maar dat is nooit gebeurd.

@brookeschofield1

De aap komt uit de mauw

In haar videoserie claimt Brooke dat ze de moeder van Clinton heeft kunnen vinden op Facebook. Toen Brooke haar vriend confronteerde met zijn leugen schoot hij in de verdediging. Hij vond het alleen maar heel erg dat Brooke hem zou beschuldigen van zo'n leugen. De relatie is pas uitgegaan nadat Brooke erachter kwam dat Clinton vreemdging.

Wat vindt het internet?

Het drama tussen de twee sterren is al een tijdje een hot topic op TikTok. Het internet staat over het algemeen aan de kant van Brooke. Verschillende influencers hebben video's gemaakt waarin ze haar kant van het verhaal ondersteunen. Clinton Kane heeft zelf inmiddels ook gereageerd op het drama. Vlak na de video's van Brooke online kwamen zette Clinton zijn comments op TikTok uit. Niet veel later kwam hij zelf met een videoserie waarin hij tracht om de dingen die Brooke heeft gezegd te ontkrachten. Of dit hem goed is gelukt? Het internet vindt van niet. Zijn video's benoemde de leugens wel, maar bewezen niet echt het tegendeel. Oei.