Petra uit B&B Vol Liefde doet boekje open over Hans: 'Er is veel gebeurd'

Media door Alyssa

Petra was vastberaden haar droomprins te vinden tijdens haar avontuur tijdens de opnames van B&B Vol Liefde. Hoewel het in eerste instantie leek te klikken, was de romance die ze eraan overhield van korte duur. In een interview met De Telegraaf blikt Petra terug op die tijd en vertelt ze hoe het nu met haar liefdesleven gaat.

Petra <3 Hans 

Na de aankondiging in november 2022 dat ze samen zouden gaan wonen in Frankrijk, trok Petra bij Hans in. Helaas werkten hun levens niet zo goed samen en na een paar maanden kondigden ze hun break-up aan. "Samenwonen eigenlijk gewoon simpelweg te ingewikkeld voor ons. Hans en ik brachten niet het beste in elkaar naar boven."

Contact met Hans

Petra is nog steeds goede vrienden met Hans, ondanks de moeilijke weg daar naartoe. "De weg naar deze vriendschap toe was turbulent, er is veel gebeurd. Maar Hans is altijd contact blijven zoeken en dat waardeer ik heel erg in hem." Met de andere meiden van het programma heeft Petra geen contact meer. In plaats van nieuwe vrienden te maken, richt ze zich op haar familie en oude vrienden.

Heeft Petra een nieuwe liefde? 

Sinds haar avontuur in B&B Vol Liefde heeft Petra haar datingleven op pauze gezet. Op dit moment zoekt ze niet actief naar liefde en geniet ze van wat tijd voor zichzelf na haar tijd in Frankrijk met Hans. "Ik had echt tijd nodig om te herstellen na mijn tijd met Hans." Petra waardeert haar tijd alleen en is nu gelukkig met Finn, haar lieve Jack Russell Terriër.

Negen weken lang genieten van B&B Vol Liefde

Het vierde seizoen van de zomerse hit B&B Vol Liefde staat voor de deur en belooft een episch avontuur te worden! Acht single B&B-eigenaren gaan weer op zoek naar de liefde, maar dit keer krijgen we nóg meer om van te genieten. In plaats van zeven weken kunnen we maar liefst negen weken lang smullen van dit heerlijke realityprogramma. Hoe gaaf is dat? Vanaf 15 juli is het zover. Dit jaar kunnen we van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur weer meeleven met de spannende avonturen van de B&B-eigenaren. Vorig jaar duurde het programma 'slechts' zeven weken en werden de afleveringen van maandag tot en met vrijdag uitgezonden. Maar hé, wie klaagt er nou over extra kijkplezier? Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: Oeh! Winter Vol Liefde-Joshua start binnenkort met nieuw televisieavontuur