Kaj Gorgels droomt van een tweede kindje: 'Liefst een meisje'

Media door Alyssa

Kaj Gorgels en zijn grote liefde Jessie Jazz Vuijk zijn vorig jaar oktober voor het eerst ouders geworden van hun zoontje Xavier. In zijn podcast Geuze & Gorgels vertelt hij dat hij dolgraag nog een kindje wil.

Kaj is dolgelukkig met Jessie 

Tijdens een nieuwe aflevering van de podcast vertelt Kaj aan zijn bestie en medepresentator Monica Geuze dat hij dolgelukkig is met Jessie. "Uiteindelijk denk ik dat ik met Jess iemand heb die honderd procent bij mij past. Zeker ten opzichte van waar ik vroeger op viel", zegt hij. Kaj legt uit dat hij vroeger, net als veel anderen, vooral eerst naar uiterlijke kenmerken keek. "Dan komt er een volgende fase en dan worden andere dingen belangrijk. Dan groei je uit dat puberale."

Samen gegroeid 

Hij vindt dat Jessie perfect bij hem past omdat ze samen zijn meegegroeid. "Ik ben gek op dat mens", vertelt hij. Hij realiseert zich ook dat oud worden met je grote liefde het hoogst haalbare doel is in het leven. "Dat is nu voor het eerst, sinds Xavier, dat ik dat echt voor me zie. Dat ik denk: zo, dat is echt een droom."

Mooie basis 

Kaj wil er alles aan doen om dit mogelijk te maken. "We hebben een mooie basis. We hebben echt een gezin. Het is wel het hoogste doel voor mij om te zorgen dat dat altijd goed blijft en dat we met z'n allen oud worden. Dat vind ik een fijn gevoel."

Een zusje voor Xavier

En voordat het zover is, heeft hij nog één grote wens. "Het liefst zou ik er graag nog een kindje bij willen." Hij hoopt dat Xavier een zusje krijgt. "Ik zou nog een klein meisje willen", zegt hij met een glimlach.

Negen jaar oud grapje 

Mo en Kaj hebben gevoelsmatig al een eeuwigheid een hechte vriendschap. Niet zo lang geleden doken er ineens oude video's van hen op waarin ze beiden nog kinderloos waren en druk bezig waren met het bedenken van babynamen. In de video stelt Kaj voor om de naam Xavier te gebruiken, waarop Monica in lachen uitbarst. Zijn reactie? "Dit is nou precies waar ik bang voor was." Kaj deelde deze hilarische beelden van negen jaar geleden opnieuw op zijn TikTok en schreef erbij: "Wanneer je deze negen jaar oude beelden terugziet... En net je zoon Xavier hebt genoemd. Bedankt, vrienden." Hij stuurde ook snel een berichtje naar Monica om haar gerust te stellen en grapt dat deze beelden nooit aan zijn zoontje zullen worden getoond.

Lees ook: Monica Geuze in 'levensgevaarlijke' situatie: 'Jullie zelf waarschijnlijk al bedacht'