Monica Geuze in 'levensgevaarlijke' situatie: 'Jullie zelf waarschijnlijk al bedacht'

Media door Alyssa

Monica Geuze belandde vanochtend in een gevaarlijke situatie. De presentatrice wilde haar volgers een glimp geven van de prachtige maxi-zomerjurk die ze die ochtend had uitgekozen, maar haar outfit bleek op de elektrische fiets allesbehalve praktisch.

Outfit of the day 

Op een warme zomerdag zoals deze dacht Monica Geuze aan luchtige, lekker zittende kleding. Toen ze vanochtend uit bed stapte koos ze uit haar goed gevulde kledingkast een lange blauwe jurk met bloemen. "Outfit of the day", schreef Monica in haar Instagram Stories bij de gekozen jurk.

Volledig gescheurde jurk 

Hoewel het een schitterende keuze was, had Monica niet lang om ervan te genieten. Kort daarna deelde ze namelijk een foto waarop te zien was dat haar jurk tussen de fiets was gekomen en volledig gescheurd was. "Of toch niet", schreef ze erbij.

Waarschuwing van Monica Geuze 

Ze deelde vervolgens een foto van de resten van de jurk en noemde de situatie "levensgevaarlijk". Monica eindigde haar verhaal met een waarschuwing voor haar volgers: "Lieve mensen, hadden jullie zelf waarschijnlijk al bedacht, maar maxi-jurken en (elektrische bak-)fietsen gaan niet samen." De stories waarin Monica uitlegt wat er precies gebeurd is zie je hieronder:

De tekst gaat verder onder de Instagram Stories van Monica Geuze. 

Monica Geuze

'Ik ben heel verliefd' 

Een tijdje geleden bevestigde Monica dat ze een relatie heeft. "Ik kan er heel veel over vertellen. Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik ben helemaal op zo'n roze wolk en de hele tijd alleen maar met hem ook", vertelde ze in de podcast Geuze en Gorgels.

Nog nooit eerder zo verliefd 

Hoewel Monica meerdere relaties achter de rug heeft, weet ze vol zelfvertrouwen te zeggen dat ze 'nog nooit zo'n zeker gevoel' heeft gehad over een van haar vriendjes. "Tuurlijk ben ik wel eens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier." Haar bestie Kaj weet dit te beamen. "Later ga je trouwen met deze, dat zien we nu al", zei hij. "Ja, weet ik zeker", zei Monica stellig. "Dat klopt als een gek."

Koken en series bingewatchen

Monica vertelde ook dat James behoorlijk goed Nederlands spreekt. Samen genieten ze van 'Nederlandse onzin' op tv en streamingdiensten. Bovendien is Monica erg blij met James zijn kookkunsten, want volgens haar kan hij heerlijk koken. Lucky girl!

James Lawrence

James Lawrence is een voetballer die uitkomt voor het nationale team van Wales. Hij heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht en heeft gespeeld bij clubs als Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Momenteel is hij actief bij de Duitse club 1. FC Nürnberg.

Lees ook: Kaj Gorgels eerlijk over vaderschap: 'Waarom wilde ik een kind, denk ik dan'