⁠⁠Dit zijn de 5 meest kindvriendelijke hotels in Nederland

Reizen door Juliët

Jij gaat deze zomer op vakantie en je wilt niets liever dan je kind laten genieten van een vakantie vol avontuur. Hebben wij goed nieuws voor je. Nederland staat namelijk vol met kindvriendelijke hotels die dit mogelijk maken. Dit zijn de vijf leukste hotels die je moet bezoeken!

 

Dit zijn de 5 meest kindvriendelijke hotels in Nederland

 

1. Hotel De Bonte Wever (Assen) 

Met een zwemparadijs, bowlingbanen, tafeltennis en darts hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Ondertussen kun jij in het hotel genieten van de wellnessfaciteiten. Hotel De Bonte Wever beschikt over een goed uitgerust zwembad met een sauna en ontspanningsruimte. Daarnaast kun je er ook nog terecht voor een ontspannende lichaamsbehandelingen en een fitnessruimte. Ideaal toch? Vanaf €122 per nacht kun je hier verblijven.

 

2. Familiehotel Paterswolde (Eelde-Paterswolde)

Heerlijk overnachten in de buurt van de Groningse natuur? Dat kan bij familiehotel Paterswolde. Dit hotel biedt een ware oase van rust en heeft speciale familiekamers. Voor de kids zijn er allerlei buitenactiviteiten en kun ze heerlijk plonsen in het zwembad. Maar dit is echt nog niet alles. Er is een heerlijk uitgebreid ontbijt en je kan genieten van je favoriete drankje op het terras. Vanaf €90 per nacht kun je hier verblijven.

 

3. Hotel Zuiderduin (Egmond aan Zee)

Houden jij en je gezin van zee? Dan is dit kindvriendelijke hotel bij Egmond aan Zee de ideale plek voor jullie. Je zit heerlijk gelegen bij het strand en het hotel heeft een tal van faciliteiten zoals een bowlingbaan, zwembad en speelruimtes. Perfect voor als je op zoek bent naar ontspanning en vermaak. Daarnaast nodigt het hotel de gasten uit om mee te doen aan verschillende activiteiten zoals bowlen, squash of fitness. Zo kun je toch een beetje je energie kwijt. Voor de kleintjes is er een kinderspeelplaats te vinden. Vanaf €99 kun je hier overnachten.

 

4. Van der Valk Hotel (Sassenheim-Leiden)

We gaan door met het Van der Valk Hotel in Sassenheim-Leiden. Deze staat bekend om zijn kindvriendelijkheid met ruime kamers en kindermenu's. Een ideale plek voor gezinnen. Het hotel ligt bij het stand en in de buurt van het centrum van Leiden. Deze historische stad heeft allerlei bezienswaardigheden als Naturalis en Hortus Botanicus. Er is van alles te vinden voor de kids, maar ook voor de ouders. Vanaf €109 per nacht kun je er terecht.

 

5. Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth (Arnhem)

De laatste uit het rijtje hotels alweer. Dit is een fletcher hotel in Arnhem! Maar niet zomaar eentje. Dit hotel biedt naemlijk een binnen- en buitenzwembad, speeltuinen en een uitgestrekt bosrijke omgeving voor de kinderen. Er worden allerlei internationale gerechten aangeboden en voor een ontspannen avond kun je naar de ruime loungebar. Oh ja en niet te vergeten, je kan ook genieten van de zonnige ligweide en de tennisbaan. Vanaf €91 per nacht kun je overnachten hier.

 

Voor welk van deze hotels ga jij?