Deze frambozen rosé wordt jouw nieuwe favoriete drankje

Eten door Chloe

Hoewel de herfst eigenlijk al officieel begonnen is, krijgen wij nog geen genoeg van zomerse drankjes. En zeg nou zelf, een glas rosé is als het koud is toch net zo lekker? Daarom hebben wij nu nog een heerlijk receptje voor je om nog even te kunnen nazomeren. Deze frambozen rosé moet je gewoon proberen.

Frambozen rosé

Als je gek bent op fruitige drankjes en rosé dan zit je hier helemaal goed. De frambozenrosé is niet alleen heerlijk om van te genieten in het herfstzonnetje, maar ook hartstikke leuk om te maken als je visite over de vloer hebt. Net even wat anders dan een glas wijn en je hoeft geen moeilijk cocktailrecept uit je hoofd te leren. Deze variant op de gewone rosé maak je namelijk heel eenvoudig met een paar ingrediënten.

Dit heb je nodig

Ben jij overtuigd en wil je dit goddelijke drankje zelf proberen? Dan moet je de volgende dingen in huis halen:

  • 45 ml rosé Vermout
  • 90 ml kombucha framboos
  • 5 druppels cocktailbitters
  • IJsblokjes
  • Frambozen
  • Muntblaadjes

Zo maak je de frambozen rosé

Zoals we al zeiden is dit drankje vrij simpel te maken. Heb je alles in huis gehaald? Let’s start.

  1. Vul een glas met ijs en schenk hier de rosé in.
  2. Voeg nu de cocktailbitters toe aan het glas, vul aan met de kombucha en roer kort.
  3. Garneer met framboos en munt en je bent klaar.

Cheers!