Zo maak je het Snijd de korstjes van de cake en snijd vervolgens plakken van zo'n 1,5 cm dik. Steek met een koeksteker 20 hartjes uit de cake of maak een kartonnen mal waarlangs je de hartjes kunt uitsnijden. Meng met een mixer de jam door de roomkaas. Besmeer 10 hartjes met de kaas/jam-mix en leg er een tweede plakje cake op. Roer van de poedersuiker met wat water en enkele druppels siroop een roze glazuur. Besmeer hier de hartjes mee en garneer met wat je hebt (denk aan zilveren balletjes, gekleurde spikkeltjes, hagel). Zet ieder cakehartje in een papieren vormpje.
Zo maak je het Doe alle ingrediënten in een shaker met enkele ijsblokjes. Schud het even kort en schenk het (liefst door een barzeef) in een mooi cocktailglas. Garneer het glas met een verse aardbei.
Zo maak je het Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit het pak af en druk er hartjes uit. Kneed de restjes deeg samen en rol het weer uit. Druk ook hieruit hartjes. Leg de hartjes op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen. Snij intussen de kipfilet in reepjes, en snij de ananasstukjes doormidden. Schep de tomatensaus op de hartjes en smeer de saus uit met de achterkant van een lepel. Beleg de hartjes met kipfilet en ananas en strooi de kaas erover. Bak de hartjes in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin.