Op deze datum keert de kerstspecial van de Meilandjes terug op tv.

Media door Janine

De maand oktober is nog niet voorbij, maar de eerste kerstartikelen vliegen ons al om de oren. Goed nieuws voor fans van de Meilandjes: ook dit jaar kunnen we voor het vijfde jaar op rij op kerstavond genieten van gezelligheid, een vleugje chaos en natuurlijk de glitter en glamour van de familie in hun kerstspecial Kerst met de Familie Meiland.

Kerstspecial met de Meilandjes

De kerstspecial van de Meilandjes is inmiddels een echte traditie geworden. Voor het vijfde jaar op rij trekt de familie eropuit om de feestdagen op een bijzondere manier te vieren. Dit jaar gaan de Meilandjes naar een magische locatie: het betoverende IJsland. Hier zullen ze kennismaken met de IJslandse kersttradities, waaronder het vieren van ‘Jól’. Deze bijzondere aflevering, vol sneeuw, ijs en ongetwijfeld de nodige hilarische momenten, wordt uitgezonden op kerstavond, 24 december 2024, om 20.30 uur op SBS6.

Wat kunnen we verwachten?

Naast de bekende dosis humor van Martien en de andere gezinsleden, staat deze kerstspecial zoals altijd garant voor adembenemende winterlandschappen, modieuze kerstoutfits en natuurlijk een vleugje chaos. Of het nu gaat om bijzondere lokale tradities, spannende activiteiten of de typische Meilandjes-dynamiek, deze kerstspecial belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden waar het hele gezin van kan genieten. Dus pak de warme chocolademelk en trek je foute kersttrui aan, want dit wordt een avond vol entertainment!

Terugblik op voorgaande jaren

Dit jaar wordt de kerstspecial voor de vijfde keer uitgezonden, en in de afgelopen jaren hebben de Meilandjes heel wat bijzondere plekken bezocht om kerst te vieren. In 2020 reisden ze naar het Zweedse Lapland, een winter wonderland vol rendieren en sneeuwpret. Een jaar later ontdekten ze de magie van de oudste kerstmarkt van Europa in het Franse Straatsburg. In 2022 stond een cruise over de Middellandse Zee op het programma en vorig jaar genoten ze van een Britse kerst in de pittoreske Engelse countryside. Elk jaar weten de Meilandjes het publiek te verrassen met unieke bestemmingen en onvergetelijke momenten.

Bioscoopfilm in de maak

Kun je geen genoeg krijgen van de Meilandjes? Geen zorgen! De familie heeft nog meer voor ons in petto. Naast hun tv-optredens werken ze momenteel hard aan hun eigen bioscoopfilm. De opnamen hiervan staan gepland voor de zomer van 2025. Dit keer geen koude bestemmingen, maar waarschijnlijk zonnige settings en avontuurlijke verhalen. De film zal naar verwachting in het najaar van 2025 of het voorjaar van 2026 in de bioscopen verschijnen. Een spannende nieuwe stap voor de Meilandjes, die ongetwijfeld weer voor veel kijkplezier zal zorgen!