Oh snap! Kaj Gorgels neemt belangrijke beslissing voor zoon Xavier

Media door Alyssa

Kaj Gorgels en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk hebben een heftige beslissing genomen: ze gaan hun zoontje Xavier niet meer met zijn gezicht op social media laten zien. Hoe graag ze hun mini-me ook willen showen, ze willen dat hij later zelf kan bepalen of hij op internet wil staan of niet.

Kaj Gorgels zijn trots is real

Op Instagram deelt Kaj de grote nieuwsflash met zijn volgers. De foto is een schattige shot van Xavier van achteren terwijl Kaj hem op een strandbedje vasthoudt. In zijn caption schrijft hij: “Nu ben ik dus ‘die vader’ geworden waar ik vroeger zo suf van werd toen ik nog geen kinderen had. Je wilt het constant over je kind hebben en je laat ongevraagd foto's en filmpjes zien”. Het is duidelijk: Kaj is mega trots op zijn kleintje. “Ik ben nog nooit in mijn leven trotser op iets geweest dan op mijn kind”, voegt hij toe. Maar de keuze is gemaakt: Xavier’s gezichtje blijft voortaan off the grid. “Hij mag later zelf bepalen of hij op die sociale media-apps wil, maar dat hoeven zijn ouders niet te bepalen.”

Eerste verjaardag = nieuwe regels

Afgelopen week vierde Xavier zijn eerste verjaardag en voor Kaj en Jazz was dit het perfecte moment om te besluiten dat ze hun zoontje wat meer privacy willen geven. Kaj zegt: “Niet meer met zijn koppie in beeld. (...) Wat gaat die tijd snel zeg.” En ja, dat snappen we helemaal, die kleintjes groeien echt als kool!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Kaj Gorgels is dolgelukkig met Jessie 

In de Geuze & Gorgels podcast vertelde Kaj onlangs aan zijn bestie en medepresentator Monica Geuze dat hij dolgelukkig is met Jessie. "Uiteindelijk denk ik dat ik met Jess iemand heb die honderd procent bij mij past. Zeker ten opzichte van waar ik vroeger op viel", zei hij. Kaj vertelde vervolgens uit dat hij vroeger, net als veel anderen, vooral eerst naar uiterlijke kenmerken keek. "Dan komt er een volgende fase en dan worden andere dingen belangrijk. Dan groei je uit dat puberale."

Samen gegroeid 

Gorgels vindt dat Jessie perfect bij hem past omdat ze samen zijn meegegroeid. "Ik ben gek op dat mens", deelde hij. Hij realiseert zich ook dat oud worden met je grote liefde het hoogst haalbare doel is in het leven. "Dat is nu voor het eerst, sinds Xavier, dat ik dat echt voor me zie. Dat ik denk: zo, dat is echt een droom."

Lees ook: Monica Geuze in 'levensgevaarlijke' situatie: 'Jullie zelf waarschijnlijk al bedacht'