Deze sterrenbeelden zijn de beste match in bed

Psyche & spiritualiteit door Luna

Sterrenbeelden zeggen natuurlijk superveel over je persoonlijkheid en je manier van doen, maar wist je dat sterrenbeelden ook heel veel kunnen zeggen jouw seksleven? Door de verschillende skills, karakters en manier van doen van elk sterrenbeeld is het belangrijk om met de juiste persoon te matchen, zodat het voor jullie beide fijn is. Deze sterrenbeelden zijn de beste match in bed.

Deze sterrenbeelden zijn de beste match in bed

Ram

Met de dominante en energieke persoonlijkheid van een ram heeft de ram iemand nodig die dezelfde energy geeft. De ram zal je volledig willen veroveren met zijn avontuurlijke karakter. In het leven van een ram moet alles snel, hartstochtelijk en vurig zijn. Het zijn passionele lovers met een groot verlangen. Daarom is de leeuw een perfecte match voor dit sterrenbeeld. De leeuw heeft veel zelfvertrouwen en is erg krachtig. Deze twee passen perfect bij elkaar en zijn een enorm vurig duo, vooral in bed.

Tweelingen

Met de zachte, zorgzame persoonlijkheid van tweelingen zullen hun partners niks tekort komen. Tweelingen zijn super romantisch. Tweelingen hebben iemand nodig die energiek en positief is. De boogschutter is hier perfect voor. Dit sterrenbeeld heeft ook een vrolijke kijk op het leven. Beide sterrenbeelden zijn super gevoelig en bedachtzaam, dus dit is een perfecte match.

Stier

Stieren staan bekend om hun gedrevenheid en stabiliteit. Ze streven naar perfectie en schoonheid in het leven. Dit sterrenbeeld geeft niet veel lust, maar om een diepere connectie. Een perfecte match voor de gevoelige, bescheiden maagd. Stieren geven maagden rust, waardoor zij zich helemaal open kunnen stellen.

Steenbok

Steenbokken hebben erg hoge eisen en geven niet zo snel op. Zij hebben veel doorzettingsvermogen en discipline, maar ook zijn ze erg sympathiek en zorgzaam, waardoor ze hun bedpartner een veilig gevoel kunnen geven. Hoognodig bij de kreeft. Kreeften voelen zich snel kwetsbaar en hebben veel ruimte nodig. Beide sterrenbeelden zijn lief, intiem en eerlijk. Deze tortelduifjes kunnen urenlang samen door, want beide sterrenbeelden hebben ook nog eens een hoog libido en zijn dol op fysiek contact.

Schorpioen

Schorpioenen voelen veel en hebben een sterke intuïtie. Een schorpioen is dan ook het meeste seksuele teken van de dierenriemen en houden van nieuwe ervaring. Ze zijn erg passievol en extreem doelgericht. Heel belangrijk voor de persoon waar ze het bed mee delen natuurlijk, en al helemaal voor een vis. Vissen streven naar emoties en doelen. Ze staan bekend omdat ze veel dromen en super creatief zijn. Veel variatie met deze twee in bed dus.

Waterman

Watermannen hebben een sterk en veelzijdig karakter. Ze kunnen makkelijk hun emoties en ware zelf verbergen. Ze hebben een sterke wil en houden van vrijheid, maar ook kunnen ze super empathisch en lief zijn. Een weegschaal is juist een beetje het tegenovergestelde van dit. Weegschalen tonen juist graag hun oprechte liefde voor anderen. Ze zijn op zoek naar harmonie en zachtaardigheid. De zachte persoonlijkheid van een Weegschaal laat het hartje van een waterman smelten. De weegschaal voelt zich gezien en gehoord door de levendige waterman.

Herken jij jezelf of je partner hierin?