Deze sterrenbeelden hebben de kortste relaties

Relaties door Maya Luz

Uiteindelijk willen we allemaal de liefde van ons leven vinden toch? Dan leven jullie samen nog lang en gelukkig. Nou, niet ieder sterrenbeeld denkt er zo over. Dit zijn de sterrenbeelden die vaak juist korte relaties hebben.

Lees ook: Wanneer is het echt tijd om je ex te vergeten?

Sterrenbeeld #1: Ram

Rammen zijn erg goed aan met dingen beginnen, maar niet zo goed in ze ook afmaken. Ze staan altijd te popelen om aan een nieuwe relatie te beginnen. Ze vinden het geweldig wanneer alles nog vers en nieuw is. Maar een Ram verliest snel haar interesse. Hierdoor zullen ze snel een relatie beeïndigen door een kleine ruzie of een misverstand. Dat is hun uitweg en zodra ze die zien maken ze er gebruik van. Soms komt het ook doordat ze alweer een nieuw iemand op het oog hebben. Tot slot zijn Rammen ook erg zelfstandig. Wanneer ze het idee hebben dat iemand hun zelfstandigheid aantast, zijn ze weg.

Sterrenbeeld #2: Tweelingen

Dit sterrenbeeld wordt heel snel verliefd, maar maakt het vaak ook heel snel weer uit. Het is lastig voor Tweelingen om te wennen aan een lange, stabiele relatie. Ze denken misschien dat ze dat willen, maar ze realiseren zich snel dat ze liever opties hebben dan één vaste partner. Tweelingen willen constant gestimuleerd worden en raken snel verveeld. Zelfs als ze iemand erg leuk vinden voelen ze de neiging om de datingapps weer te downloaden. Ze houden van de constante aandacht en mentale stimulatie. Tweelingen houden van nieuwe connecties ontdekken en mensen ontmoeten. Hierdoor blijven ze niet lang hangen in een relatie, hun volgende avontuur wacht!

Sterrenbeeld #3: Boogschutter

Boogschutters hechten veel waarde aan hun vrijheid. Ze leven hun leven met hun eigen regels. Dit sterrenbeeld is altijd klaar om verliefd te worden maar ze vinden het ook prima om van relatie naar relatie te gaan. Ze zouden met een collega daten, met de buurman maar ook met een knappe Italiaan die ze tegenkomen op vakantie. Maar wie het ook is, de relatie duurt vaak niet langer dan een maand. Wanneer iemand een Boogschutter ontmoet zullen ze gewaarschuwd worden. Wordt niet te snel comfortabel met het idee van een relatie met deze persoon, want voordat je het weet zijn ze weg. Dit sterrenbeeld houdt ervan om het leven te laten uitpakken zoals het uitpakt. Ze houden van de vrijheid om gewoon zomaar even te verhuizen naar een andere stad of zelfs een ander land. En ja, een relatie hebben vormt dan best wel een groot obstakel. Het past simpelweg niet in hun lifestyle, behalve als die persoon er hetzelfde over denkt.