Is baby #2 onderweg voor Amy Rose en Saul?

Media door Alyssa

Op 29 augustus was het eindelijk zover voor realityster Amy Rose en haar grote liefde Saul: hun eerste kindje is geboren! Het stel is dolgelukkig met de komst van dochtertje Sarah Rose, het eerste 'Wintervol Liefde'-baby'tje. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt de kersverse mama hoe het moederschap haar tot nu toe bevalt.

Amy Rose open over moederschap

Amy Rose, bekend van Winter Vol Liefde, is helemaal in de wolken met haar pasgeboren dochter. "Ik heb me nog nooit beter gevoeld", glundert ze. Tijdens de zwangerschap leefde de normaal zo sociale Amy Rose een stuk teruggetrokkener. "Ik was echt geen sociaal dier. Dat ben ik van mezelf eigenlijk heel erg. Ik houd van een drankje doen, mensen zien." Maar nu kleine Sarah er is, voelt de realityster zich weer helemaal zichzelf worden. "Ik heb mijn gezinnetje waar ik altijd van droomde. Ik voel me super. Ook lichamelijk eindelijk weer."

Baby Sarah doet het "hartstikke goed"

Over haar kleine meid praat Amy Rose met veel liefde. "Ik heb natuurlijk verder nog geen ervaring, maar ze is hartstikke rustig, doet het hartstikke goed. Ze huilt niet veel. Een heel lief meisje." Trotse papa Saul vult aan: "Ze groeit als kool!" Het stel geniet intens van hun eerste weken als ouders samen.

Trouwplannen en gezinsuitbreiding

En de tortelduifjes zijn nog lang niet klaar met het bouwen aan hun toekomst samen. Saul hint op trouwplannen: "Ik ben al aan het sparen!" Ook ziet het stel hun gezinnetje graag nog verder groeien. Saul wil graag 5 kinderen, maar Amy Rose hoopt op drie kids. Hoe het stel dit wil gaan oplossen? Nou, ze zijn samen uitgekomen op vier baby's. Amy lacht: "Eerst nog even genieten, en we gaan kijken wat mijn lichaam aan kan." Hoe dan ook beloven het spannende tijden te worden voor dit jonge gezin. Wij wensen Amy, Saul en kleine Sarah alle geluk, liefde en een goede nachtrust toe!

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Winter Vol Liefde is natuurlijk het zusje van het populaire programma B&B Vol Liefde en hoewel Amy Rose en Saul een succesverhaal zijn, bleek het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde minder vruchtbaar. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan en Suzanne, en Albert en Joyce nog samen. De rest van de koppels heeft het niet gered, maar gelukkig hoeven de meesten deze winter niet alleen onder een dekentje te Netflixen. Mike heeft buiten het programma de liefde gevonden, al houdt hij de identiteit van zijn gelukkige partner graag voor zichzelf. Ook Iris heeft in Griekenland haar hart verloren aan een Duitse adonis. Volgens haar beleven ze samen veel spannende nachten tussen de lakens, maar dat is wel afhankelijk van wanneer hij in Griekenland is, aangezien ze een latrelatie hebben.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'