Dit is waarom Monica Geuze dit jaar weer niet bij de Gouden Televizier-Ring is

Media door Alyssa

Monica Geuze is weer lekker bezig, want ze heeft gewoon weer een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring te pakken in de categorie Talent. Toch was er wat ophef over die nominatie in de media, maar Mo laat zich niet gek maken. Ze zegt gewoon: "Ik vind het echt een eervolle categorie, dus ik ben er zeker blij mee. En het maakt me eigenlijk ook niet zoveel uit wat anderen ervan vinden." You go, girl!

Meedoen is belangrijker dan winnen, toch?

Mo geeft toe dat ze het wel een beetje zat is om altijd maar genomineerd te worden zonder te winnen. Ze zegt: "Meedoen is belangrijker dan winnen, zeggen ze toch altijd? Maar ik weet niet of ik het daar helemaal mee eens ben, want je wil het natuurlijk wel graag eens winnen." Maar ze is ook wel realistisch en zegt dat ze met vet getalenteerde mensen is genomineerd, zoals Estavana Polman en Merel Ek. En die gunt ze het ook wel.

Lees ook: Kaj Gorgels eerlijk over vaderschap: 'Waarom wilde ik een kind, denk ik dan'

Waarom wordt Monica Geuze toch altijd genomineerd?

Tja, waarom wordt onze Mo toch altijd weer genomineerd? Zelf zegt ze dat het "met zoveel verschillende dingen te maken heeft." Misschien gewoon omdat ze zo awesome is? Maar er was dus ook wat kritiek, zoals van Tina Nijkamp die in haar podcast zei dat ze het raar vindt dat zo'n bekende presentatrice nog steeds als 'talent' wordt gezien. Maar Mo trekt zich daar niks van aan en focust zich gewoon lekker op haar eigen ding. Goed bezig, Mo!

Stemmen ronselen

Het Gouden Televizier-Ring Gala is al over minder dan twee weken, maar Mo is dit jaar niet zo actief geweest met stemmen ronselen. Ze zegt: "Ik heb een grappige post hierover gedaan op mijn socials en dat was het dan wel, haha!" Ook kan ze dit jaar opnieuw niet bij het gala zijn. Hoezo niet vraag je je misschien af? Je maakt toch tijd voor zoiets bijzonders zou je denken. Monica vertelt: "De opnames van The Masked Singer zijn op die dag, dus ik kan er helaas weer niet bij zijn." Vorig jaar stuurde ze nog haar broer Matthijs, voor het geval ze toch zou winnen. Maar of ze dat dit jaar weer doet, is nog maar de vraag. Want volgens Monica is drie jaar op rij verliezen toch ook wel een beetje sneu.

Lees ook: Monica Geuze in 'levensgevaarlijke' situatie: 'Jullie zelf waarschijnlijk al bedacht'