Wil je hebben! LEGO® DREAMZzz™ heeft nieuwe LEGO sets en een gloednieuwe serie!

Spelletjes door Zita

Speelde jij vroeger ook altijd met verschillende LEGO sets? Eindeloos spelen met de blokjes en bouwen tot je erbij neerviel. We kregen er geen genoeg van. Ken jij LEGO® DREAMZzz™ al? Het thema LEGO® DREAMZzz™ is de nieuwste LEGO franchise en bestaat uit een tv-serie en nieuwe LEGO sets. Met deze nieuwste LEGO serie en -sets laten kinderen hun fantasie de vrije loop en komen ze écht in de wereld van LEGO DREAMZzz. De spannende tv-serie en unieke LEGO sets neemt ze mee naar een magische wereld.

Onderdompelen in een andere wereld

LEGO DREAMZzz is een LEGO thema waar nu een nieuwe serie van te zien is én nieuwe sets van te koop zijn. Met LEGO DREAMZzz dompelen je kinderen helemaal onder in een andere wereld. Ze laten hun fantasie de vrije loop, wat goed is voor hun creativiteit en plezier in het bouwen en spelen. We vertellen je alle leuke dingen over de serie en sets hieronder.

LEGO DREAMZzz serie

In de tv-serie LEGO DREAMZzz serie volgen we een groep kinderen die in hun dromen worden meegenomen naar een bijzondere wereld. Deze droomwereld is gevuld met vliegende dieren, magische wezens en een strijd tussen goed en kwaad. Het leuke aan deze serie is dat het niet alleen spannend is, maar ook het kinderen ook inspireert om groot te dromen en hun eigen verhalen te creëren. En die creativiteit kunnen ze goed gebruiken bij het bouwen met de LEGO set, hoe leuk! Ook is het deels een slaaptraining voor kinderen: toon interesse in de dromen van je kind, dit helpt kinderen om over hun dromen na te denken en ernaar uit te kijken om te gaan slapen, om hun eigen droomwereld te verkennen. Het tweede seizoen van deze serie is nu live gegaan. Er zijn maar liefst 20 nieuwe afleveringen online. De eerste 10 afleveringen van deze serie kwamen in 2024 uit, de rest in september.

Nieuwe LEGO DREAMZzz sets

Naast de tv-serie zijn er ook acht nieuwe LEGO DREAMZzz sets. Met de sets kunnen kinderen zelf bouwen, spelen en hun eigen avonturen tot leven brengen. Bij deze sets horen bouwinstructies op basis van verhalen, zodat kinderen tijdens het bouwen hun eigen verhaal vertellen, maar ook hun dromen kunnen nabouwen. Het leuke is dat er meer dan één manier is om de sets te bouwen, dus je hebt eindeloos veel mogelijkheden om te bouwen en om creatief bezig te zijn.

Bijbehorend aan de serie zijn er 8 nieuwe sets gelanceerd (incl. nieuwe karakters):

  • De Middernachtraaf van de Neder Heks
  • Zoey's kattenmotor
  • Izzie's droomdieren
  • De nachtmerriewezens van de Neder Heks
  • Coopers robotdinosaurus C. Rex
  • Mateo en Z-Blob de riddermecha
  • Kasteel Nocturniao Logan de machtige panda

Dus, wil je je kids verrassen met iets waar ze eindeloos mee kunnen spelen, én wat ze helpt in hun creativiteit? Kijk dan gezellig samen naar de LEGO DREAMZzz serie en laat je kinderen bouwen met één van de nieuwe LEGO sets. Je koopt de nieuwe LEGO sets online of in de LEGO winkel.