Kylie Minogue komt met een nieuw album en een tour!

Celebs door Maya Luz

Popster Kylie Minogue heeft aangekondigd dat ze in 2025 weer gaat touren. Deze tour zal draaien om het nieuwste album van de zangeres genaamd Tension. Maar daar houdt ze niet op. Deze maand komt ze namelijk met een vervolg op Tension genaamd Tension II.

Lees ook: Lady Gaga spreekt zich uit over oude geruchten over haar geslacht

Kylie Minogue is terug

Kylie Minogue was een van de grootste popsterren in de jaren '90 en de 00's. Een tijdje hoorden we niks van haar, totdat ze in 2023 de hit Padam Padam uitbracht. Dit was de lead single van het album Tension. Na het succes van Tension komt Kylie met een vervolg op het album. Het album zal bestaan uit dertien liedjes en zal uitkomen op 18 oktober. Op het nieuwe album staan verschillende samenwerkingen met bekende artiesten zoals Sia, Bebe Rexha, Tove Lo en zelfs Madonna. De lead single van het album heet Lights, Camera, Action en is sinds gisteren overal te beluisteren.

Tension Tour

Na een nieuw album komt vaak een tour en ook nu is dat het geval. In 2025 zal Kylie Minogue beginnen aan haar Tension Tour. Momenteel zijn er tourdata bekend voor Australië, Azië en het Verenigd Koninkrijk. Het is al bekend dat er nog meer tourdata aankomen voor zowel Noord als Zuid Amerika. De tour zal op 15 februari beginnen in Perth, Australië. Of er nog meer tourdata in Europa bekendgemaakt zullen worden is nog niet bekend. Het is dus nog een kwestie van afwachten om te zien of de zangeres ook naar Nederland zal komen.

In een statement schreef Minogue dat ze "beyond excited" is om in 2025 met haar tour te beginnen. “I can’t wait to share beautiful and wild moments with fans all over the world, celebrating the Tension era and more! It’s been an exhilarating ride so far and now, get ready for your close up because I will be calling Lights, Camera, Action… and there will be a whole lot of Padaming!”

Padam Padam was de laatste grote hit van Kylie Minogue. Hiervoor won ze dit jaar een Grammy in de categorie Best Pop Dance Recording. Eerder werd Minogue zes keer genomineerd voor haar werk, maar dit was de tweede keer in haar carrière dat ze daadwerkelijk de award mee naar huis mocht nemen. De eerste keer dat ze de winst pakte was in 2004 toen ze de Best Dance Recording award won voor 'Come Into My World'.