Dit wordt de cast van het zevende seizoen van Black Mirror

Media door Maya Luz

In 2025 komt er een zevende seizoen van de populaire Netflix-serie Black Mirror. Het nieuwe seizoen is momenteel in productie en krijgt maar liefst zes afleveringen. Netflix heeft de cast van het nieuwe seizoen bekendgemaakt en het zit vol met grote sterren.

Lees ook: Yes! Er komt een seizoen 5 van Emily in Paris

Black Mirror seizoen zeven

In 2025 krijgt Black Mirror een zevende seizoen met maar liefst zes afleveringen. De serie bestaat uit losse aflevering met ieder een compleet nieuw verhaal. In een eerder seizoen was de erg populaire sci-fi aflevering over de USS Callister te zien. Wat we al weten over het nieuwe seizoen is dat een van de afleveringen een vervolg zal zijn op deze aflevering. “And it’s partly because of the way that it ends,” vertelde showmaker Charlie Brooker aan The Hollywood Reporter. “The first one ends like you could just carry that story on and follow where they go now. … There were various iterations it went through, various versions we wanted to do and were discussing on and off for several years. But there are a lot of schedules to sort out, and then the pandemic got in the way. It was something that looked like it wasn’t going to happen, and so I was delighted when it did.”

Een cast vol sterren

Naar aanloop van het zevende seizoen heeft Netflix de cast bekendgemaakt. De eerste grote naam op de lijst is Awkwafina. Haar kun je kennen van Jackpot en van de live action versie van The Little Mermaid. Andere castleden zijn Milanka Brooks van Mum and I Don't Talk Anymore, Peter Capaldi van Criminal Records, Emma Corrin van Deadpool & Wolverine, Patsy Ferran van Firebrand, Paul Giamatti van The Holdovers, Lewis Gribben van Blade Runner 2099, Osy Ikhile van Citadel en Rashida Jones van Sunny.

De lijst van Netflix ging nog even door met namen als Billy Magnussen, Rosy McEwen. Cristin Milloti en Harriet Walter. Naast de cast announcement plaatste Netflix een criptisch bericht op X. De tweet refereert naar Tuckersoft, wat een easter egg is die trouwe kijkers van de serie maar al te bekend voorkomt.

Acteurs Milloti, Magnussen en anderen zullen hun rollen opnieuw oppakken uit de eerste USS Callister aflevering die een Emmy heeft gewonnen. Dit wordt de allereerste keer voor de anthologyserie dat er een vervolg komt op een al bestaande aflevering.

Wanneer het nieuwe seizoen van Black Mirror precies te zien zal zijn op Netflix, is nog onbekend. Het nieuwe seizoen wordt in ieder geval in 2025 verwacht.