Yes! Er komt een seizoen 5 van Emily in Paris

Media door Maj

Heb jij - just like us - seizoen 4 van Emily in Paris in een weekend afgekeken? Dan hebben wij goed nieuws, want er komt een seizoen 5 van Emily in Paris! Of beter gezegd (spoiler alert) Emily in Rome. Ze.nl deelt alle ins en outs die tot nu toe bekend zijn over het nieuwe seizoen van Emily in Paris.

Seizoen 5 van de populaire serie Emily in Paris

Voor alle fans van Emily in Paris is de aankondiging van seizoen 5 een heel goed vooruitzicht. En let's be honest, we kijken er nu al naar uit. Er is al een teaser uitgebracht door Netflix, te zien in onderstaande Instagram post. Hierin zien we dat Emily aan een tafel espresso drinkt en zegt: "There is no place like Rome."

Het is niet altijd honder procent zeker geweest dat er een seizoen 5 zou komen. Winnie Harlow en Paris Jackson wilde namelijk een figurantenrol voor de serie veilen, waarvan de opbrengst naar het goede doel zou gaan. Later werd op de website vermeld dat het onzeker is of er een seizoen 5 gefilmd gaat worden en daarom mag de winnaar - afhankelijk van de komst van seizoen 5, een dag mag meedraaien op de set in Parijs. Gelukkig is het nu toch echt bevestigd: er komt een seizoen 5. Fieuw! Midden 2025 gaat het filmen voor Emily in Paris beginnen, maar een releasedatum is nog niet bekend.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

 

De verhaallijn van het volgende seizoen 

Natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig naar de nieuwe verhaallijn van seizoen 5. Seizoen 4 eindigde met Emily die een vestiging van Agence Grateau in Rome zou gaan leiden. Zou Emily dan echt in Rome blijven of vertrekt ze toch weer naar het mooie en vertrouwde Parijs? Lily Collins - die Emily speelt in de serie - vertelt in interview het volgende: "Marcello is een heel ander avontuur dat we voor Emily willen, omdat we uiteindelijk willen dat Emily een betere balans tussen werk en privé kan hebben. We willen dat Emily in staat is om te glimlachen zonder voorwaarden. We willen haar verder zien dan haar vakantiemodus. En hij komt op dat perfecte moment." Verder laat Darren Star, bedenker van de serie weten dat Emily in seizoen 5 de liefdesrelatie met Marcello gaat onderzoeken. “Emily zal aanwezig zijn in Rome. Het betekent niet dat ze niet in Parijs zal zijn, maar ze zal aanwezig zijn in Rome.”, aldus Darren Star. Wij kijken in ieder geval samen met vele fans uit naar een nieuw seizoen!

Lees ook: Tegen jezelf praten: volgens TikTok is het goed!