Deze nieuwe make-up trend exposed influencers met lipfillers

Make-up door Maya Luz

Nieuwe make-up trends verschijnen bijna dagelijks op TikTok. Momenteel gaat er een trend rond die de focus legt op de lippen. De trend komt voort uit de nieuwe film Beetlejuice Beetlejuice en het heeft een grappig bij-effect, namelijk dat influencers die de trend proberen geëxposed worden voor het hebben van lipfillers.

Lees ook: Welke TikTok skincare trends werken echt? Deze schoonheidsspecialiste vertelt het

Beetlejuice lippen

De nieuwe make-up trend is vrij simpel. Je doet eerst een felgroene lipstick of. Vervolgens vervorm je je lippen alsof je iemand een kus gaat geven. Hierdoor ontstaan er allemaal kleine rimpeltjes in je lippen. Met je lippen in deze positie breng je vervolgens een zwarte oogschaduw aan op de lippen. Als je je lippen nu weer ontspant, zal je zien dat de groene lipstick onder de oogschaduw in een grappig streepjesprintje te zien is op je lippen. De trend is perfect voor een make-up look die is geïnspireerd door de nieuwe Tim Burton film of alvast voor Halloween. Voor beautylovers met lipfillers is er alleen een probleem: je hebt dan geen rimpeltjes in je lippen om het gewenste effect me te creëren. Dit zorgt ervoor dat verschillende influencers de trend niet met succes kunnen uitproberen.

Influencers exposed vanwege lipfillers

De Beetlejuice lips trend komt origineel van @_hello_adri. Haar video ging viral en dus ging de trend rond bij de grote beauty influencers. Een grote naam die de trend probeerde zonder succes was Jeffree Star.

@jeffreestar

De influencer leek niet helemaal te begrijpen waarom de trend bij hem niet wilde lukken. In de reacties onder zijn video werd hij erop gewezen dat dit hoogstwaarschijnlijk te maken had met het feit dat hij lipfillers heeft. Zonder rimpeltjes in je lippen werkt de trend niet. Dit werd later bevestigd in een andere TikTok van @sarcasm.generator.

@sarcasm.generator

En haar video maakte veel los op BeautyTok. Beauty influencers krijgen namelijk regelmatig kritiek voor het laten doen van plastische chirurgie zonder hier transparant over te zijn tegen hun volgers. Vervolgens plaatsen ze video's over beautyproducten waarin ze fans doen denken dat zij dezelfde look kunnen bereiken als zij ook dat product gebruiken. Maar ja, de influencer heeft dan nog een geheim wapen achter de hand, en dat is in dit geval de lipfiller. Deze trend bewijst dus weer dat een simpele make-up trend voor veel commotie kan zorgen in de beauty community. Wil jij de nieuwe trend zelf uitproberen maar heb je lipfillers? Geen probleem. Met wat extra beweging van de lippen is het in de meeste gevallen gewoon nog steeds te doen!

@natalieroseisuppose