Greetz bestaat 20 jaar: stuur een kaartje uit de speciale kaartencollectie

Vrije tijd door Zita

Een kaartje versturen is een mooi gebaar. Het laat zien dat je aan iemand denkt op een iets specialere manier dan via een appje. Dat mensen het leuk vinden om kaarten te versturen en ontvangen, dat weet Greetz wel. Met meer dan 100 miljoen verzonden kaarten bewijzen ze dat het sturen van een persoonlijk kaartje nog steeds razend populair is. In september, de maand met de meeste jarigen in Nederland, viert Greetz het 20-jarig jubileum op 21 september. Ter ere van het jubileum is er een speciale kaartencollectie ontworpen om dit te vieren.

Kaart versturen

Als je snel een kaartje wil versturen naar een vriendin, kennis of een van je ouders, kan dat via Greetz. Waar het in 2004 begon als ingeblikt postkaartje genaamd “BliQje”, is uitgegroeid tot Greetz. Inmiddels is het een platform met eindeloos veel kaarten en cadeaus. Zelfs in dit digitale tijdperk bewijst Greetz met meer dan 100 miljoen verzonden kaarten dat het versturen van een kaart nog steeds blijvende impact heeft.

Verbinding

Eerlijk is eerlijk, een kaartje ontvangen is ontzettend leuk. Een kaart versturen zorgt er dan ook voor dat je relaties versterken en Greetz helpt hier graag een handje bij. Ze zorgden er afgelopen jaar alleen al voor dat zo’n 2,7 miljoen verjaardagen nét een beetje extra werden gevierd, 168.000 huwelijken nog feestelijker werden en dat 129.000 mensen ‘dankjewel’ zeiden op een unieke manier. En misschien wist je het al, maar naast mooie kaarten, heeft Greetz sinds de oprichting ruim 4 miljoen boeketten, 3 miljoen chocolade cadeaus en 3,5 miljoen ballonnen verzonden om die speciale momenten te vieren. Als dat niet bewijst dat mensen houden van zulke persoonlijke gebaren, weten wij het ook niet meer.

greetz polaroid

Wat maakt Greetz bijzonder?

Dat je het liefst nog een kaart wil versturen naar je dierbaren, dat begrijpen we. Maar waarom zou je voor Greetz kiezen? Veel mensen kiezen voor Greetz omdat aandacht, liefde en connecties met anderen centraal staan. Wat Greetz voor mij zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen een dienst is, maar een manier om contact te houden en relaties te verdiepen, ook over lange afstanden,” vertelt Linda, die een trouwe klant is vanaf het eerste uur.

Persoonlijk kaartje

Het versturen van een kaart of cadeau is persoonlijk en dat is iets waar we van houden. Ook jongere generaties hechten hier veel waarde aan. Het leuke aan de kaarten bij Greetz, is dat je ook deze persoonlijk maakt in een handomdraai. Bijna de helft (46%) van Greetz klanten personaliseert hun kaarten. Dat bewijst dat zij steeds meer waarde hechten aan het maken van unieke en persoonlijke kaarten met bijvoorbeeld foto’s, stickers en tegenwoordig zelfs met video’s of audioberichtjes. Dus waar wacht je nog op? Kies een mooie kaart uit deze jubileumcollectie en verstuur hem naar jouw dierbaren.

kaarten greetz