Zoveel betaalde Roxy Dekker voor haar appartement in Amsterdam

Celebs door Maj

Roxy Dekker: de it-girl van het moment. Bekend van haar liedjes Anne-Fleur Vakantie, Sugardaddy, Huisfeestje en Satisfyer zorgt Roxy ervoor dat heel Nederland haar liedjes van begin tot eind meezingt. Inmiddels gaat het zo goed, dat de 19-jarige Amsterdamse een appartement heeft gekocht midden in De Pijp. Benieuwd naar alle ins en outs? Zoveel betaalde Roxy Dekker voor haar appartement in Amsterdam.

Zoveel betaalde Roxy Dekker voor haar appartement 

Eerder gingen er geruchten rond dat Roxy bij haar vriend Koen van Heest - bekend van de Bankzitters - zou zijn ingetrokken. Nu blijkt dat Roxy toch haar eigen plekje heeft weten te bemachtigen midden in Amsterdam, namelijk in de populaire buurt De Pijp. Overigens wel heel toepasselijk bij haar Anne-Fleur Vakantie nummer.

Het is al een tijdje bekend dat de vader van Roxy Dekker een groot vermogen heeft. Hij heeft haar dan ook geholpen bij het verkrijgen van de hypotheek, deze staat namelijk op de Holding van haar vader. Maar nu de echte vraag, want hoeveel heeft Roxy Dekker voor haar appartement in Amsterdam betaald? Het gaat om maar liefst een hypotheek van €467.000.

Alle ins en outs over het appartement

In het appartement op de benedenverdieping vind je twee kamers, een ruime woonkamer en één slaapkamer. Verder is er een mooie open keuken en een tuin van 34 vierkante meter op - jawel - het Zuiden. Het is een licht appartement met grote openstaande deuren, how pretty? De benedenwoning is 53 vierkante meter. Daar kunnen zeker genoeg huisfeestjes voor twee worden gegeven!

Verder is de locatie van het appartement ook heel erg centraal. Het Vondelpark en het Sarphatipark liggen namelijk heel dichtbij het appartement van Roxy Ro. Dat is nog eens heerlijk de dag starten midden in de natuur! Even ontsnappen uit de drukke stad.

Industry Plant

Onlangs heeft Roxy een video op TikTok gedeeld, waarin ze een voorproefje geeft van haar nieuwe nummer Industy Plant. Het gaat over alle haatreacties die ze ontvang op social media en reageert hier in het liedje op met een knipoog. Zo zingt Roxy: "Misschien ben ik echt een industry plantMaar je danst op mijn liedjes, dus who fucking cares?," Verder benoemt ze ook de roddels die beweren dat ze ze haar bekendheid heeft te danken aan haar vriend Koen of haar vader. "Ze zeggen, hoe heb jij dat gedaan? Komt het misschien door Koen of de money van je pa?" Wij zijn in ieder geval meer dan blij dat Roxy weer met een nieuw nummer komt!

Lees ook: Onherkenbaar over straat: dat doet Paris Hilton met een pruik