Zara Larsson speelt in op nieuwe meme met haar liedje Symphony

Celebs door Maya Luz

Zara Larsson is een popster die je waarschijnlijk nog wel kent van haar nummers 'Lush Life' en 'Ain't My Fault'. De zangeres was ontzettend populair in 2015 en nu wint ze opnieuw in populariteit door een meme die gebruik maakt van haar liedje 'Symphony'.

Lees ook: Goed nieuws: Lucas Bravo van Emily in Paris zoekt een huis in Amsterdam

Wat is de Symphony meme?

De meme met het liedje 'Symphony' gaat al een tijdje rond op TikTok. Het is een hele simpele meme, maar toch blijft het hilarisch. De meme bestaat uit drie elementen: het Zara Larsson liedje, een plaatje van dolfijnen en een tekst die ietwat verontrustend is. De teksten doen denken aan inspirationele quotes, maar eigenlijk zijn het vaak hele onzinnige zinnetjes. Het contrast tussen de vrolijke achtergrond en de tekst maakt de meme zo leuk en populair. En het liedje voegt zeker toe aan de hilariteit.

@aishiissilly

Zara Larsson speelt in op de meme

De meme is al een tijdje populair op TikTok. Zara Larsson is zelf actief op de app en dus had het nooit lang kunnen duren voordat ze de trend op zou pikken. De zangeres vindt de trend hilarisch en heeft zich er meerdere keren over uitgesproken in haar video's. In een video's vroeg ze zich zelfs af of Beyoncé inmiddels van haar bestaan af zou weten vanwege de meme.

@zaralarsson

En natuurlijk kon Zara het niet laten om de meme helemaal eigen te maken. Bij haar recente optredens is er een display van dolfijnen te zien op de schermen achter het podium als ze het liedje 'Symphony' speelt. Het feit dat Zara meegaat met de lol van het internet zorgt ervoor dat fans er ook in mee gaan. Zo nam een fan bij een recent concert een opblaasbare dolfijn mee om aan de zangeres te geven, die er met veel enthousiasme op reageerde. Op TikTok is te zien hoe de zangeres met de opblaasbare dolfijn tussen haar benen over het podium danst. Dat is pas een leuke manier om met het internet mee te lachen!

@laurianne.books.concerts

Ook andere celebs vinden de trend leuk. Zanger en acteur Omar Rudberg, die je zou kunnen kennen van de Netflix-serie Young Royals, is ook fan van de meme. Bij een optreden van Larsson stond hij enthousiast een dolfijn na te doen in het publiek. En dat terwijl de dolfijnen te zien waren op het scherm van Zara's optreden!

@omarrudberg