Oei, gaat Sabrina Carpenters nieuwe album over een love triangle?

Celebs door Maya Luz

Het nieuwe album van Sabrina Carpenter, Short 'n Sweet, is iets meer dan een week uit. Fans genieten van de liedjes en onderzoeken de teksten om te achterhalen over wie de liedjes gaan. Een van de belangrijkste thema's van het album blijkt de love triangle tussen Sabrina zelf, Shawn Mendes en Camila Cabello. Dit is hoe dat zit.

Lees ook: Deze Sabrina Carpenter hit was bijna niet uitgekomen

Sabrina Carpenter en love triangles

Sabrina Carpenter is geen groentje als het op love triangles aankomt. Eerder zat ze verstrikt in een driehoeksverhouding met Olivia Rodrigo en Joshua Bassett. Hier schreef Olivia haar nummer Driver's License over. Sabrina's nummer Because I Liked A Boy ging over ditzelfde drama. Nu lijkt het erop dat in haar nieuwe album, opnieuw referenties zitten naar een driehoeksverhouding. Het gaat hier alleen om een love triangle met twee andere sterren. Namelijk Shawn Mendes en Camila Cabello. Deze twee sterren zijn lang een stel geweest en maakten samen het nummer Señorita. De twee waren lang onafscheidelijk. Toch ging de relatie in 2021 uit.

In 2023 werd Shawn Mendes gespot met Sabrina Carpenter. Maar hij vertelde in diezelfde periode nog aan RTL Boulevard dat ze niet aan het daten waren. Een maand later werd Shawn zoenend gespot met Camila bij Coachella. En toen kwam Short 'n Sweet, het album dat volgens Sabrina gaat over de korte romantische relaties die ze heeft gehad die de meeste impact op haar leven hebben gehad.

Taste

Na de videoclips voor Espresso en Please Please Please, kwam Sabrina Carpenter met de video voor haar nummer Taste. In de video is zij zelf te zien met tegenspeelster Jenna Ortega, die volgens fans veel wegheeft van Camila Cabello. Het nummer gaat over een romantische partner die teruggaat naar zijn ex. Maar de vrouw die hij verkoos boven Sabrina, zal haar altijd blijven proeven op zijn lippen volgens de songtekst. Veel fans denken dat dit nummer over Shawn en Camila gaat. Ook het nummer Sharpest Tool lijkt over de driehoeksverhouding te gaan. Zelfs in het nummer Dumb & Poetic lijken er referenties te worden gemaakt naar Shawn.

En de geruchten worden alleen maar versterkt door de songteksten van Shawn en Camila. Zo lijkt het nummer June Gloom van Camila Cabello te gaan over de tijd waarin de relaties tussen haar en Shawn en Sabrina en Shawn overlapten. Camila postte laatst nog een TikTok waarin ze dit nummer gebruikt, vlak nadat de speculaties over de driehoeksverhouding begonnen de circuleren. Dit alles maakt het gehele drama extra juicy!

@camilacabello