A$ap Rocky brengt nummer uit genaamd Tailor Swif

Celebs door Maya Luz

Rapper A$ap Rocky heeft een nieuw nummer uitgebracht! Het liedje heet Tailor Swif, en dat is best opvallend. Maar gaat het nummer ook daadwerkelijk over Taylor Swift?

Lees ook: De lijst met VMA optredens wordt steeds langer

Tailor Swif of Taylor Swift?

Het nieuwe nummer van A$ap Rocky gebruikt niet letterlijk de naam van Taylor Swift in de titel, maar aangezien het er wel heel verdacht op lijkt, zijn Swifties niet erg tevreden met de rapper. Het nummer is nieuw, maar hij lag al een tijdje klaar. De videoclip voor het nummer werd opgenomen in de Oekraïnse hoofdstad Kiev in 2022, vlak voor de Russische invasie. Het nummer was in datzelfde jaar ook uitgelekt na een optreden bij Rolling Loud in Portugal. Daarna heeft de rapper het nummer nooit officieel uitgebracht, tot nu.

Maar gaat het nummer naast de titel eigenlijk wel over Taylor Swift? Door de tekst lijkt het erop van wel. Het nummer bevat bijvoorbeeld de volgende tekst: “I’m too swift, don’t tell Taylor ’bout this shit (Yeah, a stick-up kid) /I’m too swift (Yeah, yeah), now don’t tell Taylor ’bout this shit.” Door de songtekst wordt het dus snel duidelijk dat Swift niet alleen dient als aandachtstrekker in de titel, maar dat ze ook daadwerkelijk wordt genoemd in het nummer.

Swifties zijn niet blij met A$ap Rocky

A$ap Rocky is niet de eerste rapper die Taylor's naam in een nummer verwerkt. Dit gebeurde bijvoorbeeld eerder al in 2016 toen Kanye West haar (op een niet zo'n aardige manier) noemde in zijn nummer Famous. Het is dus niet gek dat Swifties niet erg blij zijn met de name drop van A$ap. Op sociale media noemen verschillende Swifties hem een clout chaser omdat hij haar naam zou gebruiken om meer aandacht naar zichzelf en zijn liedje toe te trekken. Daarnaast vragen fans zich af waarom rappers zo nodig ruzie willen met Taylor Swift.

A$ap Rocky heeft nog niet gereageerd op de kritiek die hij ontvangt. Ook Taylor Swift heeft nog niet gereageerd op de controverse. Taylor Swift zit momenteel in een pauzeperiode binnen haar drukke Eras Tour planning.

Het nummer Tailor Swif zal onderdeel uit gaan maken van het nieuwe album van A$ap Rocky genaamd 'Don't be dumb'. Het album had eigenlijk uit moeten komen op 30 augustus, maar de release datum is verplaatst naar de herfst. Op het album zullen verschillende samenwerkingen staan met onder andere Pharrell Williams en Tyler, The Creator.